Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка міста до відзначення 100 річчя курорту "Миргород"
2017-04-19

Організаційні питання щодо підготовки міста до прийому гостей у рамках відзначення 100 річчя курорту "Миргород" та благоустрою міської території обговорили на робочій нараді у міського голови Сергія Соломахи профільні заступники та начальники управлінь і відділів. Йшлося про весняні ремонти в цілому і по кожному напрямку в роботі комунальної галузі міста окремо.

Під'їзди до міста, ремонт доріг, встановлення дорожніх знаків, очищення бордюрів від піщаної суміші, реконструкція зупинок, обговорення їх назв, вивіз сміття та інші поточні питання докладно озвучували учасники наради та пропонували шляхи їх вирішення. У ході роботи також обговорили хід реалізації інноваційного компоненту проекту "Розумна зупинка" та заплановані види робіт з поліпшення стану міських зупинок у співпраці з європейським проектом. Ключовим завданням, що покладено в основу реалізації даної роботи, крім благоустрою транспортної інфраструктури міста, є вирішення питання якісного інформування населення щодо руху міського пасажирського транспорту. Успішна реалізація цього проекту дозволить громадянам отримати якісніші послуги з перевезення, а органам влади - новітні ефективні методики контролю за суб'єктами господарювання, які надають такі послуги.

За підсумками наради було розроблено орієнтовний план та графік виконання робіт, передбачених європейським проектом та цільовими програмами на 2017 рік.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]