Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесійного засідання: розгляд соціальних та бюджетних питань
2018-08-23

22 серпня проходило засідання двох депутатських комісій: соціальної та бюджетної. Члени постійних комісій опрацювали проекти рішень, підготовлені на затвердження 39-ї сесії та розглянули супутні питання, які виникли у процесі обговорення.

На засіданні комісії з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства було розглянуто такі проекти рішень: про внесення змін до рішення 24 сесії міської ради 7 скликання від 28 квітня 2017 року № 16 «Про делегування у Госпітальну раду Північного госпітального округу Полтавської області представників міста Миргорода»; Про внесення змін до Програми соціального захисту населення м. Миргорода на 2018 рік, затвердженої рішенням 33 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2017 № 272; Про внесення змін до Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2018 рік, затвердженої рішенням 33 сесії міської ради7 скликання від 19.12.2017р. № 273; Про затвердження Порядків надання соціальної підтримки учасникам АТО, особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Об’єднаних сил (ООС), у новій редакції.

Чимало часу було приділено питанню реформування міської первинної ланки медицини. Цієї теми стосувалося і звернення керівника громадсько-політичного руху "Справедивість" Віктора Овчаренка. На запитання відповідав начальник відділу охорони здоров'я Сергій Михайленко та заступник міського голови Борис Баришполець. За їхньою інформацією нині продовжується робота над створенням амбулаторій сімейної медицини. Уже на наступний місяць заплановане відкриття першого такого міського закладу в "Авіамістечку".

По завершенню обговорення питання комісія рекомендувала активізувати роз'яснювальну роботу серед населення про медичне обслуговування миргородців у зв'язку із реорганізаційними заходами та реформами.

На засіданні комісії з питань бюджету, інвестицій та підприємництва максимальну увагу було приділено фінансуванню затверджених на попередніх сесіях програм та коригуванню кошторисних видатків за напрямками. Зміни вносяться до рішень «Про затвердження переліку об’єктів на 2018 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою м. Миргорода», Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури міста Миргород на 2017-2021 роки», Міської програми благоустрою міста на 2017 – 2021 роки”, програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення м. Миргород на 2018 рік». Про зміни в програмах інформували в.о. начальника відділу капітального будівництва Наталія Двигало та начальник ВЖКГ Михайло Коркішко.

Передбачені зміни також до Програми соціального захисту. Вони заплановані по кількох напрямках: відшкодування коштів за послуги зв'язку пільговій категорії населення та Комплексної програми соціальної підтримки учасників АТО на 2018 рік, Порядку надання соціальної підтримки учасникам АТО, особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях, Порядку надання одноразової грошової допомоги потерпілим (пораненим) учасникам антитерористичної операції, особам, залученим до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС) та щорічної допомоги членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, осіб, залучених до здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях під час проведення операції Об’єднаних сил (ООС), та членам сімей загиблих воїнів - інтернаціоналістів

Також на комісії розглянуто питання про створення "Інклюзивно-ресурсного центру" та змін у Програмі оздоровлення та відпочинку дітей за напрямком співфінансування.

Проектні рішення в галузі культури стосувалися перерозподілу фінансування у межах затверджених видатків, необхідних для проведення заходів до Дня міста.

На засіданні було заслухано звіт депутата Андрія Сіряка - голови тимчасової контрольної комісії по вивченню питання розміщення та захоронення бурового шламу на полігоні ТПВ "Спецкомунтранс".

Також на засіданні було опрацьовано рішення виконавчого комітету та розпорядження міського голови, прийняті у міжсесійний період. За підсумками засідання та обговорення члени комісії напрацювали низку рекомендацій.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]