Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії
2017-04-19

У рамках підготовки пленарного засідання 24-ї сесії міської ради, 19 квітня відбулося засідання двох профільних комісій. Під час роботи депутатської комісії з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту  широко обговорили питання щодо збільшення фінансової підтримки на програму соціальної підтримки  дітей–сиріт та дітей-позбавлених батьківського піклування. Додаткові кошти пропонують використати на організацію екскурсій.

Погодила освітянська комісія і проект рішення щодо збільшення фінансування громадських робіт за програмою міського центру соціальних для дітей та молоді. Відтак у поточному році планують залучити більше учнівської та студентської молоді до робіт із благоустрою міста в період літніх канікул.

Продовжили обговорювати ці питання і на соціальній комісії. Профільна комісія також підтримала відповідні пропозиції. Доволі активно тривало і обговорення кандидатів від міста у члени Госпітальної ради. Питання, пов'язане з реформуванням системи охорони здоров'я, члени комісії вирішили продовжувати обговорювати за участю запропонованих кандидатур на другому засіданні соціальної комісії.

Далі на засіданні розглянули звернення від політичних партій. Так, від міської організації УНП надійшло звернення щодо розробки дієвого механізму в системі теплопостачання для різних споживачів та відшкодування державою субсидій за тепло. Політична партія "Сила Людей" звернулася зі зверненням щодо необхідності перевірки якості газу та зміни системи оплати за його споживання. Після докладного обговорення ці два питання профільні комісії вирішити доопрацювати на засіданні комунальної комісії.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]