Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: засідання профільних комісій
2021-05-20

20 травня у рамках підготовки 8-ї сесії міської ради відбулося засідання регламентної комісії та з питань освіти. На кожній комісії будо детально розглянуто всі підготовлені проєкти рішень, передбачені відповідним розпорядженням.

На засіданні постійної комісії Миргородської міської ради з питань регламенту, депутатської етики, діяльності депутатів, забезпечення законності, правопорядку та протидії корупції було  опрацьовано такі питання:

  1. Про внесення змін до рішення 6 сесії міської ради 8 скликання від 12 березня 2021 року №136 "Про затвердження Програми протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку в Миргородській міській територіальній громаді на 2021 рік.
  2. Про затвердження Порядку проведення конкурсу та Порядку проведення іспиту кандидатів на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування.
  3. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року №58 "Про затвердження Програми підтримки діяльності органів самоорганізації населення Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік".
  4. Про приймання-передавання справ (документів), що нагромадилися під час діяльності ліквідованих сільських рад.
  5. Про внесення змін до рішення 52 сесії міської ради 7 скликання від 21.02.2020 р. № 38 "Про затвердження списку присяжних Миргородського міськрайонного суду".
  6. Про звернення депутатів Миргородської міської ради до Президента України та Верховної Ради України.
  7. Про використання червоно-чорного прапора національно-визвольної боротьби українського народу як прапора національної гідності на території міста Миргород.
  8. Про звернення депутатів Миргородської міської ради до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо запровадження змін до системи призначення субсидій.
  9. Депутатські запити.

На засіданні постійної комісії Миргородської міської ради з питань освіти, культури, туризму, молоді і спорту, впровадження цифрових технологій розглянули та опрацювали такі питання:

 Про затвердження передавального акта бібліотеки Миргородської міської ради.

  1. Про затвердження передавального акта будинку культури Миргородської міської ради.
  2. Про затвердження Положення про відділ культури Миргородської міської ради у новій редакції.
  3. Про внесення змін у рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24.12.2020р. № 111 "Про затвердження Програми  культурно- мистецького розвитку на 2021 рік".
  4. Про затвердження Положення про конкурс на посаду керівника комунального закладу загальної середньої освіти Миргородської міської ради.
  5. Про затвердження Умов проведення конкурсу на визначення опорного закладу освіти Миргородської міської ради.
  6. Про затвердження Положення про порядок використання шкільних автобусів.
  7. Про передачу майна Дошкільного навчального закладу № 10 «Веселка» комбінованого типу.
  8. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24.12.2020 р. № 112 «Про прийняття до комунальної власності Миргородської міської територіальної громади автотранспортних засобів».
  9. Про внесення змін до рішення 3 сесії Миргородської міської ради 8 скликання від 24.12.2020 року № 81 «Про затвердження Комплексної програми розвитку освіти Миргородської міської територіальної громади на 2021 рік».
  10. Про звернення депутатів Миргородської міської ради до Президента України та Верховної Ради України.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]