Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: робота регламентної комісії
2020-08-17

 Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань регламенту, депутатської етики,  забезпечення діяльності депутатів. У порядку контролю було розглянуто профільні та поточні питання чергової 58-ї сесії, яка запланована на 28 серпня.

Основне питання розгляду стосувалося проєкту рішення Про звільнення заступника міського голови. Із відповідною заявою звернувся Сергій Михайленко. Також проєктом передбачено його переведення на посаду начальника відділу охорони здоров'я, який він очолював раніше (за результатами конкурсу).  

             У "різному" у порядку інформування на комісії було заслухано  про підсумки виконання міського бюджету за I півріччя 2020 року та внесення змін до бюджету Миргорода на 2020 рік. Інформував начальник фінансового управління Сергій Скляр.  Він зокрема зазначив, що виконання дохідної частини бюджету за вказаний період становить 84,5 %.  Невиконання бюджету пов'язане через запровадження карантинних заходів для протидії поширення коронавірусної інфекції. По окремих питаннях щодо  перерозподілу коштів за програмами у сфері житлово-комунального господарства коментував перший заступник міського голови Сергій Швайка.

             Після обговорення питань порядку денного було акцентовано про хід виконання депутатських звернень. Інформувала секретар міської ради Наталія Гирка.

             Засідання комісії транслювалося онлайн.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]