Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до сесії: робота бюджетної комісії
2020-05-07

Питання встановлення місцевих ставок  та податків, які після проходження відповідної процедури та сесійного рішення, мають запрацювати з 1 липня наступного року, докладно опрацювали на засіданні постійної комісії міської ради з питань бюджету, інвестицій та підприємництва, що відбулося  у ході підготовки 55 сесії. Мова йде про податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, туристичний збір, єдиний податок,  ставки та пільги із сплати земельного податку.

Як повідомили на комісії, було проведено відповідні розрахунки, відбулося обговорення ставок по кожному виду податку. Наступний крок - підготовка експертного висновку, який після засідання бюджетної комісії буде направлено регулятору для перевірки. Відповідно до законодавства, місцеві ради у червні мають затвердити ставки податків та зборів, які запрацююють з 1 липня 2021 року.

Заслухавши коментарі експертів, керівників профільних служб та відділів, які робили розрахунки, а також думки приватних підприємців, які долучилися до надання пропозицій та взяли учать у обговоренні питання, профільна комісія направить експертні висновки для перевірки регулятору.

Також під час роботи комісії  було розглянуто передбачені сесійним розпорядженням всі питання, щоб скоротити час їх розгляду під час сесії та дотриматися карантинних вимог.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]