Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до позачергової сесії: робота профільних комісій
2020-03-25

У рамках підготовки 54 позачергової сесії, яка скликається 26 березня, відбулося засідання профільних комісій. Зокрема, 25 березня працювали земельна, комунальна та регламентна комісії. Зважаючи на карантинні заходи, на кожній комісії було докладно опрацьовано всі питання, передбачені розпорядженням №9-р. Ключове питання обговорення на комісіях - медична допомога населенню, ситуація з медпрепаратами та деззасобами в аптеках, вартість ліків, забезпеченість та робота лікарень в умовах караратину,  заходи по запобіганню поширення вірусу COVID-19.

  На комісії з питань промисловості, приватизації та земельних ресурсів розглянули та деталізували підготовлені матеріали з профільних питань. Опрацювали проєкти рішень про припинення та поновлення договорів оренди, затвердження та надання в оренду земельних ділянок, затвердження та погодження документацій із землеустрою. Ґрунтовно проаналізувавши документи, члени комісії погодили їх до подальшого розгляду на позачерговій сесії. Також на комісії  заслухали інформацію розпорядників коштів про перерозподіл фінансів, передбачених цільовими програмами, а також виділення додаткових коштів для фінансової підтримки КНП "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради.

   На засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства, будівництва, торговельного обслуговування, транспорту, зв’язку, екологічної політики йшлося про затвердження "Програми капітального ремонту житлового фонду м. Миргорода на 2020 рік" та зміни до Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Миргородводоканал» на 2020 рік.

Підготовленими проєктами передбачено кошторис фінансового забезпечення виконання капітального ремонту житлового фонду та виконання першочергових заходів щодо забезпечення експлуатаційної надійності житлового фонду у 2020 році, а також перерозподіл коштів по "Миргородводоканалу" з капітальних на поточні видатки  - погашення заборгованості за електроенергію у сумі 600 тис.грн. за рахунок капітальних видатків (придбання обладнання).

На засіданні комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення діяльності депутатів було розглянуто всі питання позачергової сесії. Особливо детально було опрацьовано матеріали, які стосувалися  змін до рішення п’ятдесят першої сесії міської ради сьомого скликання від 19 грудня 2019 року № 272 “Про міський бюджет м. Миргород на 2020 рік.

Зміни передбачають виділення коштів на надання медичної допомоги та заходи по запобіганню поширення вірусу COVID-19.  Так, на програму “Здоров’я жителів міста Миргорода” передбачено 1 050 000 грн., в тому числі: для забезпечення міського населення препаратами інсуліну хворих на цукровий та нецукровий діабет – 600 000 грн., відшкодування вартості наркотичних засобів для лікування жителів міста з онкологічними захворюваннями – 300 000 грн., на проведення робіт по забезпеченню централізованої подачі кисню в боксовані палати інфекційного відділення ЦРЛ – 100 000 грн., на забезпечення паливно-мастильними матеріалами транспорт, який буде задіяний для підвозу медичних працівників КНП "Центральна районна лікарня" в період пандемії, за умови відсутності транспортного сполучення в місті – 50 000 грн. На підтримку та розвиток комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"  передбачається  500 000 грн. для придбання виробів медичного призначення, медикаментів та інших засобів необхідних для виявлення, надання медичної допомоги і запобігання поширення вірусу COVID-19. 

Також на комісії обговорили можливі варіанти проведення позачергової сесії з дотриманням карантинних обмежень. Перший - у сесійній залі. Другий - на подвір'ї.  А ще було обговорено пропозиції до тимчасового регламенту роботи  54 позачергової сесії. 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]