Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до пам’ятних травневих дат
2019-05-06

8 травня у сквері Слави біля Вічного вогню відбудеться Реквієм до Дня пам'яті і примирення "Запалимо свічу пам'яті". Миргородців закликають долучитися до акції, яка розпочнеться о 19.30.  А 9 травня о 10.00 біля Вічного вогню буде організовано мітинг та покладання квітів з нагоди 74-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. 8 та 9 травня 2019 року у мікрорайонах міста також відбудуться мітинги та покладання квітів до Братських могил загиблих воїнів. Про це повідомили на засіданні організаційного комітету, який провели заступник міського голови Олександр Гуржій та секретар міської ради Наталія Гирка.

У ході засідання було обговорено низку організаційних питань, пов'язаних із проведенням загальноміських заходів з нагоди  Дня пам'яті і примирення та річниці перемоги у Другій світовій війні. За підсумками зібрання було надано відповідні доручення та визначено відповідальних осіб за проведення тематичних травневих заходів.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]