Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до чергової сесії: робота профільної комісії
2020-07-01

У рамках підготовки 57-ї сесії міської ради працювала постійна комісія з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту. На засіданні було детально опрацьовано профільні питання та "різне".

Перше питання стосувалося присвоєння звання "Почесний громадянин міста Миргорода" Леонарду Мазуркевичу. За інформацією начальника організаційного відділу Любові Артикульної, відповідне клопотання подано земельним відділом. Леонард Леонардович – заслужений геодезист України, автор і головний інженер Проєкту землеустрою щодо встановлення межі Миргорода. Брав участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, у 2015 році нагороджений Почесною відзнакою "За особистий вклад у розвиток міста". Рішення - підтримано.

Про внесення змін до рішення 51 сесії Миргородської міської ради 7 скликання від 19.12.2019 року № 306 «Про затвердження Міської програми "Забезпечення соціальним житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2020 рік" інформувала начальник служби у справах дітей Євгенія Усатова. Мова йшла про дофінансування коштів на оплату договору найму кімнати у гуртожитку Миргородського художньо-промислового коледжу імені М.В. Гоголя для дитини з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Підтримали на комісії і питання про приймання майна по проєкту ПРОМІС телестудією "Миргород" від Федерації Канадських Муніципалітетів в рамках проєкту (програми) міжнародної технічної допомоги "Партнерство для розвитку міст" (ПРОМІС). Передача мультимедійного обладнання  відбувається у рамках реалізації проєкту по запровадженню малопотужного FM-радіомовлення в Миргородському субрегіоні.

Про надання згоди на прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Миргорода Миргородської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів  Полтавської обласної ради. По цьому питанню інформував заступник міського голови Олександр Гуржій. Він розповів про роботу в цьому напрямку та, зокрема, повідомив, що після звернення до керівництва області, надійшов лист у якому пропонують цей освітній заклад взяти на баланс міста. За підсумками обговорення, комісія підтримала проєкт рішення.

Також на комісії було обговорено низку питань, які виносяться на чергову сесію. Мова йшла про оновлену редакцію проєкту Статуту територіальної громади м. Миргорода, про доцільність фінансування міських проєктів за програмою МАГ та інше.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]