Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до 7-ї сесії
2021-03-26

26 березня відбулося засідання двох профільних комісій  у рамках підготовки проведення 7-ї позачергової сесії Миргородської міської ради: бюджетної та соціальної.

На порядку денному було розглянуто та опрацьовано такі питання:

  1. Про затвердження передавального акту КНП «Миргородський міський центр ПМСД №2» Миргородської міської ради.
  2. Про затвердження статуту КНП «Миргородський міський центр ПМСД» Миргородської міської Ради Полтавської області в новій редакції.
  3. Про внесення змін до рішення 4 сесії міської ради 8 скликання (І засідання) від 16 січня 2021року № 17 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги №2" Миргородської міської ради Полтавської області на 2021 рік».
  4. Про внесення змін до рішення 3 сесії міської ради 8 скликання від 24 грудня 2020 року № 77 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради Полтавської області на 2021 рік».
  5. Про внесення змін до рішення 4 сесії міської ради 8 скликання від 16 січня 2021 року за №18 «Про затвердження Міської програми "Здоров'я жителів Миргородської територіальної громади на 2021 рік" в новій редакції».

 Також було розглянуто питання про прийняття до комунальної власності Миргородської міської територіальної громади завершеного будівництвом об'єкта "Будівництво амбулаторії по вул. Центральній в с. Петрівці Миргородського району, Полтавської області", яке не було передбачено розпорядженням.

 Усі питання було погоджено на затвердження сесією,, що відбудеться у понеділок, 29 березня.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]