Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до 52-ї сесії
2020-02-14

14 лютого працювала постійна комісія міської ради з питань регламенту, депутатської етики,  забезпечення діяльності депутатів. На засідання регламентної комісії було внесено такі профільні питання: про визнання повноважень депутата міської ради сьомого скликання; про організацію роботи депутатів міської ради сьомого скликання з виборцями; про внесення змін до рішення 20 сесії міської ради 7 скликання від 26 січня 2017 року №40 "Про утворення постійних комісій міської ради, затвердження їх складу"; про обрання секретаря сесії міської ради (відповідального за протокол).

Зважаючи на актуальність та важливість питань, внесених до порядку денного 52-ї  сесії, депутати профільної комісії обговорили низку проєктних рішень:

      -Про затвердження Програми протидії та профілактики злочинності, забезпечення публічної безпеки і порядку в м. Миргороді на 2020 рік.

-Про внесення змін до рішення 51 сесії міської ради 7 скликання від 19 грудня 2019 року № 305 «Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального некомерційного підприємства "Миргородський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Миргородської міської ради Полтавської області на 2020 рік».

-Про затвердження переліку об’єктів на 2020 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою м. Миргорода.

- Про прийняття до комунальної власності територіальної громади міста Миргорода цілісного майнового комплексу Обласного комунального виробничого підприємства теплового господарства «Миргородтеплоенерго» та затвердження Статуту в новій редакції.

- Про затвердження Програми фінансової підтримки Миргородського комунального житлово-експлуатаційного управління на 2020 рік.

- Про зміну найменування “Миргородського комунального житлово-експлуатаційного управління”, затвердження нової редакції Статуту комунального підприємства «Миргородська управляюча компанія» Миргородської міської ради.

- Про внесення змін до рішення 51 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2019року №291 «Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального підприємства «Миргородводоканал» Миргородської міської ради на 2020рік.

- Про внесення змін та доповнень до рішення 33 сесії міської ради 7 скликання від 28 грудня 2017 року № 290 "Про затвердження структури, загальної чисельності, штатного розпису апарату міської ради та її виконавчих органів, витрат на їх утримання ".

- Про затвердження Переліку адміністративних послуг, які надаються через відділ "Центр надання адміністративних послуг" виконавчого комітету Миргородської міської ради в новій редакції.

- Про внесення змін до рішення 51 сесії міської ради 7 скликання від 19.12.2019р. №316 “Про затвердження Програми підтримки та розвитку комунального підприємства “Міська телестудія “Миргород” на 2020 рік”.

- Про внесення змін до рішення 5 сесії міської ради 7 скликання від 24.12.2015р. №20 “Про призначення представників засновника до редакційної ради Міської телестудії “Миргород”.

За підсумками засідання було надано рекомендації.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]