Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підготовка до 35-ї сесії
2018-02-27

У рамках підготовки пленарного засідання, що відбудеться 28 лютого, були проведені засідання профільних депутатських комісій та Погоджувальна рада керівників депутатських фракцій. У ході роботи було детально обговорено підготовлені проектні рішення та узгоджено питання порядку денного планової сесії. До затвердження депутати погодили 41 питання. Серед широко обговорюваних питань акцент було зроблено на реформуванні первинної медико-санітарної допомоги жителям міста.

Заступник міського голови Борис Баришполець презентував проект Концепції реформування первинної ланки медичної допомоги. Суть її в тому, щоб наблизити медицину до людей та зробити ці послуги якісними. З цією метою в місті планують продовжити розвивати напрямок, започаткований кілька років тому – створення сімейних амбулаторій у мікрорайонах міста. За підрахунками, таких закладів має бути 6. Нині у місті вже працюють два заклади, проте у мікрорайоні "Почапці" він не відповідає нормативним вимогам. Розглянувши варіанти будівель, де можна розмістити амбулаторії,  дійшли висновку, що відновлення старих приміщень із поганим фундаментом та тріщинками у стінах триватиме довше і коштуватиме дорожче, ніж будівництво нових.

Вивчивши досвід міст, які пішли шляхом створення сімейних амбулаторій, збудованих за типовими проектами Мінрегіонбуду та МОЗ, профільний заступник розробив дорожню карту створення міського комунального підприємства охорони здоров’я. Орієнтовна сума коштів, необхідних для виконання передбачених заходів, складає близько 8 млн.грн.

Відбулося активне обговорення даної пропозиції. Зважаючи на актуальність та важливість цього питання, відповідний проект щодо схвалення Концепції організації первинної медико-санітарної допомоги для жителів міста депутати погодили до розгляду на сесії.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]