Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Підбили підсумки співпраці з проектом ДЕСПРО
2016-12-26

Координатори та виконавці проекту по розширенню централізованої системи водопостачання у Миргороді підбили підсумки роботи. Міський голова Сергій Соломаха нагадав, що співпраця з швейцарсько-українським  проектом ДЕСПРО "Підтримка децентралізації в Україні" допомагає миргородцям прокласти водогони, провести реконструкцію існуючих мереж та зменшити втрати води.  Фінансова підтримка проекту 1,8 млн.грн. Завершиться проект у 2017 році. Він охоплює більше 10 вулиць та провулків. Уже в 2016 році на більшій половині об’єктів роботи завершені і люди мають можливість користуватися водою з нових мереж. З міського бюджету на реалізацію проекту передбачили 2,8 млн.грн.

Як повідомив  експерт Проекту Вячеслав Козак, загалом передбачено будівництво і реконструкція 9 км мереж. Нині тривають роботи на вул. Котляревського проводять горизонтальне буріння та оновлюють вуличний водогін, прокладаючи мережі над старими трубами. За словами підрядників (організація "Миргородводоканал"), на вул. Почапці після завершення робіт буде прокладено більше 2 км. основної водопровідної магістралі. Роботи підрядники виконують оперативно і якісно. Така співпраця забезпечить миргородцям подальше співробітництво. Попередньо мова йде про підтримку комунальних підприємств, -зазначив Вячеслав Козак.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]