Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перший весняний фестиваль 2017
2017-02-14

З 03 по 05 березня 2017 року в м. Києві проходитиме Перший весняний фестиваль 2017, організований Українським союзом промисловців і підприємців. Метою проведення  Фестивалю є розширення ділових контактів для представників малого та середнього бізнесу, створення  виставкового майданчику для демонстрації продукції та налагодження промислових  коопераційних зв’язків.

Очікується, що участь у заході візьмуть понад 300 представників бізнесу, як з України, так і з Литви, Грузії, Білорусії, Молдови та ін. країн. Фестиваль  відвідають  більше 25000 відвідувачів.

Товарні групи, які можуть бути представлені на фестивалі, включають широкий асортимент непродовольчих товарів – одяг (повсякденний, молодіжний, спортивний, авторський), товари фольклорного напрямку, трикотаж, вироби з натуральної шкіри, прикраси та аксесуари, косметика та парфумерія, посуд, текстиль для дому, сувенірна продукція та інші.

Фестиваль відбудеться за адресою: м.Київ, Броварський проспект,15, Міжнародний виставковий центр «Лівобережний». www.be-real.com.ua

Режим роботи – з 09:00 до 20:00.  

Більш детальну інформацію та довідки можна отримати за наступними контактами:  [email protected],  тел.(096) 000-98-91 – Катерина Ярошенко;

[email protected], тел.(050)353-33-88 – Олег Масник.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]