Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Першочергові заходи з вирішення питань водопостачання та водовідведення у Миргороді
2019-06-18

КП "Полтававодоканал" та ВПВО "Миргородводоканал" виконують першочергові заходи з вирішення питань водопостачання. На вулиці Вовка, що у Миргороді, Полтавський водоканал замінив більше 100 м. водопровідної труби. Також водоканалом вже проведені ремонтні і профілактичні роботи по заміні насосного обладнання на каналізаційно-насосній стації на вулиці Гоголя.

На вулиці Вовка у Миргороді проблема заміни водогону назрівала давно. Ділянка водогону там пролягає паралельно із кладовищем, аварійні ситуації виникають часто.

— Упродовж років там витікала вода, вже навіть болото утворилося. В будь який момент це могло спричинити екологічну катастрофу, адже поряд кладовище, — розповів виконуючий обов’язки директора «Миргородводоканалу» Вячеслав Шостя.

На цьому місці «Полтававодоканал» замінить ділянку 108 м трубопроводу діаметром 315 мм методом санації. Це значить, що нову, пластикову трубу, «проштовхнуть» під землею на місце пролягання старої пошкодженої труби. Отже, глобальна розкопка проводитись не буде.

— Гарантія пластикового трубопроводу — більше 50 років. Його перевага у тому, що він не піддається корозіям. Раніше «Миргородводоканал» власними силами не міг виконати такий об’єм робіт, адже не мав відповідного обладнання. Наразі усі ремонтні роботи на водогонах та каналізації у Миргороді проводяться спільно з фахівцями «Полтававодоканалу», — сказав Вячеслав Шостя.

На вулиці Гоголя також проведені ремонтні і профілактичні роботи насосного обладнання на каналізаційно-насосній станції. Ця станція приймає до 80% стоків з усього міста.

Окрім цього, «Полтававодоканал» замінив насосне обладнання на водозаборі у селищі Велика Багачка. Раніше там мешканці потерпали від низького тиску води. Зараз ця проблема вирішується.

За словами генерального директора «Полтававодоканалу» Василя Воротинцева, ремонтні роботи на системах водопостачання і водовідведення Миргорода продовжуватимуться і далі:

— Попереду багато роботи. Миргород — курортне місто, тож і мешканці, і відпочиваючі мають почувати себе комфортно. Отже, наша задача — зробити для цього усе можливе. Фахівці водоканалу — справжні професіонали своєї справи. Певен, що забезпечимо споживачів якісними послугами з водопостачання і водовідведення.

Міська влада Миргороду готова підтримувати комунальників, повідомив перший заступник Миргородського міського голови Сергій Швайка:

— Ми знаємо про проблеми водоканалу: мережі давно зношені, і потребують капітального ремонту та заміни. Впевнені, що спільними зусиллями з «Полтававодоканалом» проведемо необхідні роботи із забезпечення миргородців якісними послугами. Ми готові до співфінансування.

Наразі служба обліку та реалізації полтавського водоканалу проводить роботи щодо формування і об’єднання баз даних споживачів Полтави і Миргороду. 

Інспекція з контролю за водокористуванням «Полтававодоканалу» планує провести рейди з обстеження та інвентаризації підключень до мереж водоканалу.

Для довідки: 21 грудня 2018 року Полтавською обласною радою прийнято рішення про припинення в результаті реорганізації ОКВПВКГ «Миргородводоканал» шляхом приєднання до КП ПОР «Полтававодоканал».

Прес-служба «Полтававодоканалу»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]