Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Переможці конкурсу юних журналістів «Україна в нас єдина, Україна в нас одна!»
2015-11-19

Підбито підсумки міського заочного конкурсу юних журналістів на кращу статтю національно-патріотичного спрямування «Україна в нас єдина, Україна в нас одна!». 24 учасники із загальноосвітніх навчальних закладів представили роботи, у яких поділилися думками про долю рідної неньки України, звернулися до минулого, спробували осягнути сучасну ситуацію в країні та зазирнули в майбутнє своєї Батьківщини.

Кожен учень намагався бути відвертим та довів, що любить свою землю і мріє про її процвітання та визнання у світі. Оцінювало роботи конкурсантів поважне журі, у складі якого були, крім працівників відділу освіти, член Спілки журналістів України, Заслужений журналіст України Л.Г. Ніколаєнко, директор КП «Інформаційний центр «Миргородщина» О.К. Полив’яний, коректор газети «Миргород – наш дім» Г.М. Сніжко.

 Учні продемонстрували творчі здібності, уміння оперувати фактами, журналістські навички та навіть дизайнерські вміння. Проте, у деяких роботах члени журі знайшли «чужі» думки, взяті зі статей інших авторів. Були твори з великою кількістю мовленнєвих помилок.   Незважаючи на це, конкурс має своїх переможців.

У старшій віковій категорії (15-17 років) журі відзначило роботи Бехтер Альбіни (СЮТ) та Принципала Ігоря (гімназія імені Т.Г. Шевченка): у Альбіни – ІІ місце, у Ігоря – ІІІ місце. Також дипломом «За дорослу прозу» нагороджена учениця гімназії імені Т.Г. Шевченка Баніт Анастасія.

У віковій категорії 12-14 років переможців більше: І місце у Матвієнка Єгора (НВК «Гелікон»),  ІІ місце – у Вербицької Марії (СШ №5), ІІІ місце між собою розділили Шумейко Арсен (СЮТ), Недокус Єлизавета (ЗОШ №7) та Ставицька Влада (НВК «Гелікон»).

На жаль,  у конкурсі не взяли участь учні ЗОШ №3. Тож маємо надію, що наступного разу продемонструють свої творчі здібності й вони.

І.В. Шевченко,

 методист методичного кабінету відділу освіти

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]