Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перемоги миргородських Лицарів гітари
2018-05-24

Про високий рівень виконавської майстерності юних миргородських гітаристів знають не тільки в Полтавській області, але й за її межами. І цей беззаперечний факт вони знову підтвердили своїми новими високими досягненнями.

На сьогоднішній день найактивнішими виконавцями-конкурсантами  відділу гітари є учні 4 класу Моргун Ярослав ( викл. Оксьоненко Л. А.) та Ситник Ілля  ( викл. Касьяненко  М. М.). Свій «весняний конкурсний тур» ми розпочали з VI Міжнародного конкурсу виконавців на народних інструментах «Арт – Домінанта», який традиційно проходить в м. Харкові. За словами високоповажного журі наші хлопці значно відрізнялися своїм виконанням від інших конкурсантів і за це були відзначені Дипломами І ступеню!

Цього ж дня великою командою (з батьками обох хлопців) ми  вирушили у справжню подорож за межі України. Дорога була нелегка та далека. І ось, нарешті кордон Україна – Білорусь і ми в Гомелі на VI Міжнародному конкурсі гітарного мистецтва «Ренесанс гітари 2018». Радості не було меж, все було цікаво, все фотографувалося та знімалося…Про високий рівень цього конкурсу чули давно і тому ретельно готувалися. В групі, де виступали Ярослав та Ілля, журі складалося з трьох представників Росії та одного з Чехії. Звичайно, це дещо нас розхвилювало, але хлопці зібралися та проявили справжній бійцівський характер! По реакції глядачів в залі та журі було зрозуміло, що ми досягли основної мети. Виконання творів  українських та білоруських композиторів (це було однією з умов конкурсу), обробки українських народних пісень у виконанні миргородських гітаристів нікого не залишило байдужим! Зморені та щасливі повернулися додому, а звістка про результати конкурсу догнала нас вже в Миргороді… Ярослав Моргун отримав Диплом Лауреата І ступеню, а Ілля Ситник – Диплом Дипломанта ІІ ступеню!

Через два тижні, відпочивши та скорегувавши свої конкурсні  програми, ми знову вирушили в конкурсну подорож, цього разу до Ніжина на ІІІ Всеукраїнський фестиваль-конкурс виконавців творів українських композиторів. І знову Ярослав та Ілля показують стабільно високий результат. Ярослав здобув Диплом І ступеню, а Ілля – Диплом ІІІ ступеню! Для вручення нагород цього конкурсу ми чекаємо запрошення організаторів до Верховної Ради України!

Але на цьому ми не зупинилися… Інтуїтивно відчували, що попереду нас ще чекають цікаві поїздки, зустрічі, знайомства та нові досягнення! І 12 травня вирушили до Черкас на І Всеукраїнський конкурс гітарного мистецтва «Fiesta». Крім Ярослава та Іллі цього разу в конкурсі взяла участь дебютантка, учениця 2 класу Юрко Настя (викл. Касьяненко М. М.). До складу журі входили як викладачі ВНЗ так і відомі сучасні виконавці з Харкова, Києва, Черкас, Одеси та Кременчука. І журі було одностайне: Ярослав Моргун отримав єдину найвищу нагороду конкурсу Гран Прі, Ілля Ситник - Диплом І ступеню, Настя Юрко – Диплом Дипломанта!!!

Ну що ж, дорогі мої юні гітаристи, ви гідно представляєте наш відділ гітари Миргородської музичної школи! Ми пишаємося вами, вболіваємо за вас  та бажаємо нових досягнень!

 

Л.А. Оксьоненко,

завідувач відділу гітари

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]