Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Перемога юного акордеоніста на Міжнародному конкурсі
2016-05-12

У Дрогобичі на базі державного педагогічного університету імені Івана Франка відбувся ІХ Міжнародний конкурс баяністів-акордеоністів «Perpetuum мobilе». Цьогорічний конкурс об’єднав виконавців із України, Білорусі, Литви, Казахстану, Сербії, Боснії і Герцеговини у сольному, ансамблевому та оркестровому музикуванні.

До складу журі ввійшли провідні науковці, музиканти та виконавці: з України – доктори мистецтвознавства Микола Давидов та Андрій Сташевський, професори Віктор Власов і Володимир Мурза, доценти Сергій Карась та Сергій Барвік-Карпатський, викладачі-методисти Михайло Дмитришин, Юрій Чумак, Віктор Чумак, Сергій Максимов; із Білорусі – професор Микола Сєврюков, виконавці-педагоги Трофім Антіпов і Роман Кудін; із Литви – доктор наук Гінтарас Бальчунас та вчитель-методист Маріте Маркєвічєне; з Казахстану – доцент Зауре Смакова.

Юний акордеоніст Ковальчук Назарій, який навчається у Миргородській дитячій музичній школі (клас викладача Кацарської І.В.), вже вдруге бере участь у конкурсі і вдруге отримує диплом лауреата. Цього року Назарій, попри складну конкуренцію, виборов диплом лауреата I ступеня.

У його віковій категорії змагалися юні музиканти з України, Литви, Казахстану, Білорусі. Конкурсанти виконували крупну форму, поліфонію та віртуозний твір.

Назарій вважає цей конкурс найскладнішим із усіх конкурсів, які проводяться в Україні. Назарію є з чим порівняти, адже за рік юний музикант побував на 15 конкурсах та отримав 19 перемог.

Колектив школи вітає Ковальчука Назарія з блискучою перемогою та бажає подальших творчих успіхів!

 

Адміністрація Миргородської

ДМШ ім.А.П.Коломійця

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]