Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Патріотичне виховання в закладах освіти Миргорода
2018-11-07

Стан організації патріотичного виховання в закладах освіти міста обговорили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 7 листопада. Інформувала начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. За словами доповідача, національно-патріотичне виховання, яке є складовою загального виховного процесу, посідає особливе місце у плануванні роботи в навчальних закладах міста.

Тетяна Миколаївна поінформувала, що на виконання Указу Президента України від 12 червня 2015 року №334/2015 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді», Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016 – 2020 роки, Концепції національно-патріотичного виховання дітей та молоді, Програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Полтавській області на 2016 – 2020 роки, Обласної цільової програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2017 – 2020 роки, з метою формування національно  свідомої, активної, всебічно розвиненої, патріотично налаштованої української молоді, рішенням № 9 сесії міської ради від 19.02.2016 р. затверджено Програму реалізації Концепції допризовної підготовки і військово-патріотичного виховання молоді м. Миргорода на 2016 – 2020 роки, відділом освіти розроблено план заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017 – 2020 рр. У 2017 – 2018 н. р. заходи, спрямовані на формування національної самосвідомості, виховання любові до рідної землі, держави, народу, визнання духовної єдності населення всіх регіонів України, були різних рівнів: класні, гурткові, шкільні та загальноміські.

Тетяна Миколаївна докладно розповіла про шкільні та загальноміські заходи, зазначивши, що всі вони постійно висвітлюються у ЗМІ, на сайтах міської ради, відділу освіти, навчальних закладів. Докладний звіт про стан організації патріотичного виховання в закладах освіти міста.

Під час обговорення цього питання слово взяв директор станції юних туристів Василь Ніколаєнко. Він зазначив, що організована і проводиться значна робота у відповідному напрямку.  На його думку, перелік заходів можна розширити. Він підготував деякі рекомендації, які міський голова Сергій Соломаха доручив опрацювати відділу освіти з перспективою їх  подальшого включення до Плану заходів щодо національно-патріотичного виховання молоді на 2017–2020 роки.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]