Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пам’яті Дмитра Петровича Бакала
2016-01-29

Невблаганний час забирає в небуття події і роки. Не є винятком і людське життя. 25 січня помер славний воїн Другої світової війни і знаний у Миргороді трудівник, громадський активіст Дмитро Петрович Бакало. Він народився у Миргороді 25 жовтня 1927 року. У воєнному 1944 році був призваний до лав Радянської Армії. У складі військ Забайкальського фронту брав участь у боях за визволення Монголії і Китаю від японської вояччини. Був два рази поранений. Нагороджений орденом Вітчизняної війни, медалями «За відвагу», «За бойові заслуги», «За мужність».

У повоєнні роки Дмитро Петрович працював на відповідальній посаді у Миргородській районній раді та автопідприємстві, брав активну участь у громадській роботі міської ветеранської організації і був першим серед миргородців удостоєний ордена «Трудова Слава» ІІІ ступеня, користувався повагою жителів міста.

У мікрорайоні Лісок Дмитро Петрович був одним з кращих господарів. Разом з дружиною Катериною Федорівною виростили чудову доньку, до останніх днів люблячий дідусь піклувався про внуків, допомагав сусідам, брав участь у заходах вуличного комітету та ради мікрорайону. Таким мужній воїн та славний трудівник і залишиться в пам’яті рідних, друзів і всіх хто знав цю чудову людину. Висловлюємо щирі співчуття рідним.

С. Соломаха, С. Швайка, В. Вертелецький, В. Мазур, Л. Ніколаєнко, В. Котик, К. Сахаров, О. Лобунько.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]