Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пам’ятаємо подвиг тих, хто зберіг життя мільйонам!
2019-04-26

26 квітня - День Чорнобильської трагедії. 33 роки минуло відтоді, як вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів громадян. Аварія на ЧАЕС є найбільшою техногенною катастрофою за всю історію ядерної енергетики, яка змінила радіаційну обстановку, екологію, долі людей у всьому світі. До Дня пам’яті на Чорнобильській АЕС  у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім.Д.Гурамішвілі для студентів Університету третього віку провідний бібліотекар Алла Григорівна Федченко підготувала та провела захід під назвою «Перерваний роман з життям».

Вона розповіла підопічним Територіального центру про те, що техногенна катастрофа забрала життя численних її ліквідаторів, які,  особливо в перші дні, не знали про загрозу, яку несе радіація. Ціною власного життя і здоров’я вони ліквідовували пожежу і далі проводили роботи на аварійному блоці і навколо нього. Чорнобиль - це не лише велика трагедія, а й символ безмежної мужності багатьох тисяч наших земляків. Завдяки самопожертві ліквідаторів аварія стала символом жертовності в ім’я мільйонів людей та прийдешніх поколінь. Ризикуючи своїм життям і здоров’ям, вони виконали свій обов’язок і захистили людство від подальшого розповсюдження радіації.

   Працівники бібліотеки організували виставку літератури під назвою «Чорнобиль у спогадах та фотознімках», яку з великою цікавістю переглянули студенти Університету третього віку.

   Час не загоїв чорнобильських ран, не стер із пам’яті важкі героїчні події та імена мужніх добровольців, які тієї квітучої весни відправилися на зустріч невідомій небезпеці, виявивши високий патріотизм, зупиняючи ядерну катастрофу. Їхній подвиг назавжди записаний до літопису людської мужності та навічно залишиться у пам’яті українського народу.

Пам’ятаємо подвиг тих, хто зберіг життя мільйонам!

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]