Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Пам’ятаємо! Перемагаємо!
2016-05-08

У ці травневі дні українці та увесь цивілізований світ вшановує героїв Другої світової війни, вклоняється подвигу та жертовності патріотів. За оцінками військових істориків, понад 8 мільйонів людських життів забрала війна 1939-1945років. Більше 11 тисяч миргородців не повернулися з поля бою, а це майже кожен третій житель. Сотні земляків були розстріляні.

За відвагу та мужність у боях із загарбниками орденами та медалями нагороджено близько 2,5 мільйонів українців. Миргород дав Україні одинадцятьох Героїв. Святою і незгасною залишається для миргородців пам’ять про подвиги бійців 373-ї та 93-ї Миргородських дивізій та про всіх земляків, які відділи своє життя під час військових конфліктів різних років. Давайте у ці скорботні дні запалимо свічку пам'яті за загиблими патріотами-героями та віддамо шану живим, охопивши їх всебічною увагою та турботою.

З кожним роком реальних свідків та учасників Другої світової війни стає все менше. Настане день, коли вони підуть у вічність і дуже важливо не забувати до чого призводить війна, неповага один до одного та зрада елементарним людським цінностям.

Шановні фронтовики, партизани, підпільники, робітники тилу, діти війни!  Ваші нащадки перейняли естафету мужності і героїчно борються з агресором. Низько вклоняємося кожному з вас – всім, хто на своїх плечах виніс тягар воєнного та повоєнного лихоліття та відстоює незалежність своєї батьківщини. Честь і слава живим Героям! Довгих років життя та злагоди усім під мирним небом. Вічна пам'ять загиблим.  Пам'ятаємо! Перемагаємо!

 З повагою міський голова Сергій Соломаха

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]