Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оздоровлення учасників АТО
2017-12-11

Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Миргородської міської ради надає інформацію про стан та порядок оздоровлення учасників АТО. Згідно з Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» безоплатними путівками до санаторно – курортних закладів забезпечуються особи з медичними рекомендаціями в порядку черговості в міру надходження путівок:

1) учасники бойових дій - щороку строком на 18-21 день;

2) інваліди війни - позачергово щороку строком на 18-21 день;

3) інваліди із захворюваннями нервової системи (з наслідками травм і захворюваннями хребта та спинного мозку) - відповідно до медичних рекомендацій, з них:

I та II груп - до санаторіїв (відділень) спінального профілю з лікуванням строком на 35 днів;

III групи - до санаторіїв неврологічного профілю з лікуванням строком на 18-21 день.

4. Для одержання путівки особи повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання.

5. Для взяття на облік особа чи її законний представник подає заяву, медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о, копію посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, копію військового квитка (за наявності) та копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

6. Особа, яка перебуває на обліку для забезпечення санаторно-курортним лікуванням в органах соціального захисту населення, але в поточному році одержала безоплатну путівку, знімається з обліку.

           На виконання обласної  Комплексної програми соціального захисту і соціального забезпечення населення області на 2013 – 2020 роки, розроблено Порядок проведення санаторно – курортного оздоровлення учасників АТО, членів їх сімей та членів сімей загиблих учасників АТО через центр соціальних служб для сім’ї,дітей та молоді.

          За 2015 рік оздоровлено 24 демобілізованих учасників АТО та 28 членів їх сімей, з обласного бюджету виділено 190 тис. грн. освоєно – 189819грн.60 коп.

          За 2016 рік оздоровлено 22 учасника АТО та 27 членів їх сімей, з обласного бюджету виділено 190 тис.грн. освоєно – 188596 грн.80 коп.

           В 2017 році на оздоровлення учасників АТО та членів їх сімей кошти з обласного бюджету не виділялись. Виконувався Порядок оздоровлення членів сімей загиблих ветеранів війни, з числа учасників антитерористичної операції. Оздоровлено 7 осіб, виділено з обласного бюджету 71500грн. освоєно -  64890грн.

          Також на виконання Порядку проведення санаторно – курортного оздоровлення членів сімей загиблих ветеранів війни, воїнів – інтернаціоналістів, осіб, які загинули або померли внаслідок поранень, каліцтва,контузій ,одержаних під час участі у Революції Гідності та учасників – добровольців антитерористичної операції було оздоровлено дружину загиблого воїна – інтернаціоналіста (1 путівка), виділено з обласного бюджету 35 тис. грн. освоєно – 9288 грн.

Лавицька С.М.,

фахівець із соціальної роботи

ЦСССДМ Миргородської міської ради

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]