Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оздоровча кампанія 2018
2018-04-19

Як оздоровлюватимуться миргородські діти та підлітки у поточному році обговорили на засіданні виконавчого комітету, що відбувся 18 квітня. За інформацією начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, наразі розроблено план заходів управлінь, відділів, центрів та служб виконавчого комітету щодо організації оздоровлення та відпочинку в місті в 2018 році та складено відповідний кошторис витрат.

Цьогорічний кошторис становить 2 182,5 тис. грн., із яких  1 712,3 тис. грн. – бюджетні кошти, із них: 90 тис. грн. на оздоровлення дітей з інвалідністю у санаторно-курортних закладах; 20 тис. грн. на оздоровлення та відпочинок дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; 224,4  тис. грн. на відпочинок дітей в таборах з денним перебуванням; 50  тис. грн. на оздоровлення та відпочинок дітей, які потребують особливої уваги (придбання путівок у позаміські табори); 200  тис. грн. на основі співфінансування на часткову оплату вартості путівок до дитячих закладів оздоровлення та відпочинку області.

За словами Тетяни Колибельнік, традиційною та найбільш масовою формою відпочинку дітей залишаються пришкільні табори з денним перебуванням. У 2018 році при навчальних закладах працюватиме 14 таборів із денним перебуванням: 7 пришкільних, 2 профільних при позашкільних закладах (Станція юних техніків, Станція юних туристів), 2 табори праці та відпочинку (при ЗОШ № 1 ім. Панаса Мирного та СШ № 5), 3 мовних табори – у СШ № 5, гімназії ім. Т. Г. Шевченка та ЗОШ № 9.

Під час організації оздоровчої кампанії, в першу чергу, буде забезпечено відпочинок та оздоровлення дітей пільгових категорій: дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей із малозабезпечених та багатодітних сімей; дітей з інвалідністю;  дітей, що постраждали внаслідок аварії на ЧАЕС; дітей, які знаходяться в тубвогнищах; дітей, батьки яких беруть (брали) участь в АТО; дітей, батьки яких загинули під час виконання службових обов’язків; дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи. Ці категорії дітей будуть відпочивати на базі таборів із денним перебуванням, у позаміських закладах оздоровлення та відпочинку, згідно з путівками, які надходитимуть до відділу освіти, управління соціального захисту населення, дитячого поліклінічного відділення.

Також у поточному році для старшокласників організують громадські оплачувані роботи, а група дітей зможе побувати за кордоном. Відповідне запрошення отримали від адміністрації естонського міста Маарду – побратима Миргорода.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]