Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Освіторія в громаді
2022-12-15
4 тренери з Миргородської громади пройшли відповідне навчання за програмою "Освіторія"  і готові поділитися досвідом з вчителями 5-6 класів у впровадженні нової Української школи. Із Миргорода тренерами стали Вікторія Соломаха, директор комунальної установи "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Миргородської міської ради", Антоніна Омельченко, консультант Центру, Світлана Вініченко, психолог Центру  та Антоніна Василенко, головний спеціаліст управління освіти, молоді та спорту.
Антоніна Василенко та  Вікторія Соломаха вже проводять тренінги. Вікторія Соломаха  побувала  в Кибинській, Хомутецькій, Петрівцівській та Дібрівській гімназіях. Вона провела у закладах  4-х годинні тренінги на тему "Діти НУШ. Хто вони?"  У січні також заплановані тренінги для педагогів 5 класів НУШ. За словами Вікторії Соломахи, після навчання вони отримали сертифікати тренерів і можуть навчати інших педагогів безкоштовно з видачею відповідних сертифікатів. 
"Навчання проходили в Освіторії (онлайн) м.Київ. Було більше 300 учасників, які навчалися із світлом і без, під час тривоги. Навчання було цікавим, тепер навчаємо інших," - розповіли тренери НУШ.
ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]