Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Освітні заклади готові до навчального року
2016-08-26

Про готовність закладів освіти до роботи в 2015-16 році йшлося на засіданні виконавчого комітету, що відбулося 26 серпня під головуванням Сергія Соломахи. За словами начальника відділу освіти Тетяни Колибельнік, в цілому на проведення реконструкції, капітальних, поточних ремонтів у навчальних закладах міста в цьому році виділено 7,5 млн. грн., з них із міського бюджету 5 млн. 939 тис.грн. та 1млн. 552, 8 тис грн. - субвенції з державного бюджету. Кошти повністю ще не освоєні, але технічно заклади готові зустріти школярів.

На проведення реконструкції та капітальних ремонтів у школах міста у 2016 році з міського бюджету виділено майже 3,5 млн.грн. та 1 млн. 552, 8 тис грн. субвенції з державного бюджету. У більшості закладів в цьому році відремонтували дахи, деяким школам закупили нові меблі та технічні засоби для навчань, відновили спортивні майданчики.

Як зазначила доповідач, проблемою на даний час залишається відсутність підручників. Учні 4-х класів забезпечені на 80% підручниками, учні 7-х класів - на 66%, учні 8 - 76 %. В цьому році підручники для учнів 8 класів будуть повністю за державний кошт по мірі того, як вони надходять. Підручники для 4, 7 класів на сьогоднішній день не надруковані. Решта класів забезпечена підручниками. Акцентувала увагу присутніх Тетяна Колибельнік і на організацію підвозу дітей до школи, харчування, ЗНО 2016. Докладніше звіт про підготовку освітніх закладів до роботи в 2016-17 році читайте за посиланням.

Після тривалого обговорення, до якого долучилися міський голова, члени виконавчого комітету, голова постійної комісії міської ради з питань освіти, культури, духовності, молоді та спорту Олександр М'якота, керівники навчальних закладів міста та голови постійних комісій міської ради, було прийнято відповідне рішення.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]