Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Освітяни провели традиційну конференцію
2016-08-31

У традиційній серпневій конференції, що, як зазвичай, проходила в залі Центру естетичного виховання, взяли участь майже 200 педагогів, представники вісімнадцяти міських закладів освіти. Захід провела начальник профільного відділу Миргородської міської ради Тетяна Колибельнік. Вона поздоровила колег з початком нового навчального року, а також подякувала за здобутки та досягнення 2015-2016 років. Зокрема, говорила про перемоги наших талановитих учнів та вихованців у обласних і всеукраїнських олімпіадах, конкурсах, фестивалях та спортивних змаганнях. Звершення дітей, зазначила Тетяна Миколаївна, - це у великій мірі заслуга їхніх наставників.

Тетяна Колибельнік також звітувала про використання коштів міського та державного бюджету, виділених цьогоріч на косметичні та капітальні ремонти закладів освіти. Присутній на конференції міський голова Сергій Соломаха зазначив, що фінансування освіти для Миргородської міської ради – завжди в пріоритеті. Та попри те, що цього року на підготовку навчальних закладів до зустрічі дітей виділили рекордну суму (близько 7,5 млн. грн), коштів вистачає лише на вирішення найбільш актуальних питань. Тому великим позитивом Сергій Павлович вважає те, що освітні заклади міста активно включаються в різноманітні міжнародні програми, участь у яких дає можливість отримувати гранти на реалізацію серйозних та високовартісних проектів.

Поздоровила освітян і секретар міської ради Наталія Гирка. Разом з міським головою вона вручила педагогам грамоти за вагомий внесок у розвиток освітньої сфери та з нагоди початку нового навчального року. Привітала колег та вручила їм грамоти також голова міської організації профспілки працівників освіти та науки Ірина Шевченко. Підкріпити грамоти матеріально, тобто преміями, усім освітянам пообіцяли вже невдовзі, до професійного свята.

Кращим досвідом з роботи своїх навчальних закладів з колегами поділились завідувач ДНЗ №2 «Оленка» Тамара Горбенко, заступник директора з іноземної мови ЗОШ №5 Наталія Гараган та директор ПТУ№ 44 Раїса Мокрій. Відеоролик про унікальні експедиції пошукового загону «Скіф» Миргородської міської станції юних туристів, що продемонстрував присутнім керівник загону Іван Кіріченко.

У миргородських педагогів ще багато задумів та планів, котрі хоч і не обговорювалися на конференції, проте обов’язково будуть реалізовані в навчальних класах, у садочкових групах, на заняттях гуртків та секцій.

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]