Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Особливості професійного вигорання соціальних працівників
2023-04-24

Як відомо, професія соціального працівника є однією з тих, де синдром професійного вигорання найпоширеніший. Це фізичне або емоційне виснаження, що характеризується втратою зацікавленості до роботи, що згодом переходить у байдужість до улюбленого заняття, особистого життя, роботи. Йому легше запобігти, ніж намагатися зупинити. 

До вигорання, здебільшого, схильні трудоголіки, тобто працівники з високою самовіддачею та відповідальністю.

З метою ознайомлення  соціальних працівників з причинами і симптомами професійного вигорання, у приміщенні Територіального центру соціального обслуговування відбувся тренінг “Особливості професійного вигорання соціальних працівників”, який провели представники міжнародної гуманітарної організації “Handicap International Humanity & Inclusion (HI)”. Це гуманітарна організація, яка проводить свою діяльність в умовах війни чи стихійного лиха у всьому світі, працюючи з вразливими групами населення, особливу увагу приділяючи людям з інвалідністю. Їхні команди надають низку послуг, таких як : фізична реабілітація, психологічна підтримка та розповсюдження гігієнічних засобів.

Соціальним працівникам були надані практичні поради, вправи і рекомендації щодо необхідності працювати над собою і вміти себе захистити у процесі взаємодії з іншими людьми. Присутні  пройшли тест на визначення схильності до вигорання. Тренінг пройшов у теплій,  дружній атмосфері та був надзвичайно цікавим і корисним.

Соціальні працівники дізналися головний рецепт від професійного вигорання – вміти підтримувати баланс всіх сил свого організму та сфер свого життя.

Територіальний центр

соціального обслуговування

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]