Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Основні питання засідання виконавчого комітету
2019-03-20

20 березня відбувся плановий виконком. Вів засідання міський голова Сергій Соломаха. До порядку денного було внесено три питання: про стан забезпечення своєчасності і повноти сплати заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та внесків до соціальних фондів за 2018 рік, про підсумки роботи центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради за 2018 рік; про стан роботи рад мікрорайонів за минулий рік та  поточні питання.

Про стан забезпечення своєчасності і повноти сплати заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та внесків до соціальних фондів за 2018 рік доповідала начальник управління соціального захисту населення Людмила Ільшенко. Вона зазначила, що  за даними управління  статистики у Миргородському районі, станом на 1 січня 2019 року загальна сума заборгованості із виплати заробітної плати по місту становила 128,3 тис. грн., у порівнянні з груднем 2018 року вона зменшилась на 15,7 тис. грн., або на 10,9 %, а у порівнянні з 01.01.2018 року вона зменшилася на 2874,4 тис. грн. Загальна кількість підприємств, які мають заборгованість із виплати заробітної плати, станом на 1 січня 2019 року становить 3 підприємства, з них: одне економічно-активне підприємство – Державний Миргородський гренажний завод, та два підприємства, які віднесено до категорії банкрути - ДП ДАК «Хліб України» Миргородський комбінат хлібопродуктів №1 та ТОВ «Миргородм’ясопром». ДП НАК «Надра України» «Миргороднафтогазрозвідка» у 2018 році заборгованість із виплати заробітної плати  в сумі 2825,7 тис. грн. повністю погашено: частково за рахунок продажу майна, частково допомога від НАК «Надра України». ДП НАК «Надра України» «Миргороднафтогазрозвідка» визнано банкрутом, відкрито ліквідаційну  процедуру. Впродовж 2018 року питання погашення заборгованості із виплати заробітної плати було розглянуто на трьох засіданнях міської тристоронньої соціально – економічної ради. Стан виплати заробітної плати, погашення зарплатних боргів на підприємствах, установах, організаціях та сплати страхових внесків у 2018 році розглядався на 10-и засіданнях тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, на яких заслухано звіти 18  суб’єктів господарської діяльності міста, прийняті відповідні рішення.

У ході обговорення питання міський голова доручив тримати на контролі  ситуацію щодо заборгованості по заробітній платі  в цілому по місту та  на комунальному підприємстві "Миргородводоканал".

Щодо інших питань, які були розглянуті на засіданні, члени виконкому ухвалили рішення, які передбачали активізацію роботу по удосконаленню системи надання адмінпослуг та взаємодію жителів в радах мікрорайонів. У ході засідання було також ухвалено низку рішень з питань соціального захисту, підприємницької діяльності та архітектури.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]