Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Основні питання 41-ї сесії
2018-11-22

21 листопада відбулася 41 сесія міської ради сьомого скликання. Засідання, яке проходило у відкритому режимі, провів міський голова Сергій Соломаха. Після уточненого переліку питань порядку денного сесії було розглянуто та ухвалено рішення з понад 30 питань.

Більша частина рішень стосувалася змін до цільових програм за підсумками виконання бюджету за 9 місяців 2018 року. Як проінформував начальник фінансового управління Сергій Скляр, за звітний період бюджет міста (без врахування офіційних трансфертів) виконано на 112,7%, при плані – 146142,9 тис. грн. надійшло – 164640,9 тис. грн., понад план отримано – 18498,0 тис. грн. Це більше проти відповідного періоду минулого року на 27308,6 тис. грн., або 119,9%. До загального фонду міського бюджету (без врахування офіційних трансфертів) за січень – вересень 2018 року надійшло 142242,5 тис. грн., що на 3789,5 тис. грн., або 2,7 % більше планових показників та на 17535,3 тис. грн., або 114,1% більше відповідного періоду минулого року. Виконання видаткової частини міського бюджету за звітний період становить 311 260,1 тис. грн. або 89,8% до плану на 9 місяців 2018 року з урахуванням змін. З них, по загальному фонду проведено видатків на суму 273 187,8 тис. грн., або 93,8%, по спеціальному фонду – 38 072,3 тис. грн. або 68,7%. Порівняно з аналогічним періодом 2017 року з міського бюджету проведено видатків більше на 8 605,8 тис. грн. або 2,8%. Фінансування головних розпорядників коштів у звітному періоді проводилось відповідно до розпису асигнувань в межах зареєстрованих бюджетних зобов’язань та наявних фінансових ресурсів.

Затвердивши виконання бюджету, було ухвалено низку рішень, пов'язаних зі змінами у перерозподілі коштів по цільових програмах за галузевим принципом. Варто зауважити, що по кожному питанню, які детально були опрацьовані на профільних комісіях, на засіданні вели активне обговорення та дискусії. Серед таких: зміни до Програми переліку об’єктів на 2018 рік по ремонту дорожньо-мостового господарства та об’єктів благоустрою; до Програми будівництва, реконструкції та модернізації об’єктів інфраструктури на 2017-2021 роки, до Програми «Питна вода Миргородщини на 2012-2020 роки»; до Програми благоустрою міста на 2017–2021 роки; до Програми капітального ремонту, реконструкції та будівництва вуличного освітлення на 2018 рік; до Програми соціального захисту на 2018 рік; програми «Здоров’я жителів міста Миргород» на поточний рік; зміни до затверджених лімітів споживання енергоносіїв у фізичних обсягах бюджетним установам міста на 2018 рік; до Програми «Модернізація теплового району Авіамістечко" в рамках програми DemoUkrainaDH у співпраці з НЕФКО"; зміни до Цільової програми підтримки інвестиційної діяльності, зміцнення іміджу та розвитку співробітництва на 2017–2021 роки. Затвердили нову редакцію Програми приватизації об'єктів комунальної власності міста та Порядок оприлюднення інформації про діяльність комунальних підприємств на веб-сайті міської ради.

Після жвавого обговорення було проголосовано низку земельних питань, підготовлених профільним відділом. Деякі рішення не отримали необхідної кількості голосів. Порушені теми стосувалися терміну оренди ділянок, відведення земельних ділянок.

Далі депутати одноголосно проголосували низку рішень виконавчого комітету та розпоряджень міського голови, прийнятих у міжсесійний період та опрацювали депутатські запити та питання, внесені до розгляду додатково. Серед таких - звернення з ініціативи Анатолія Ворновського до керівництва держави щодо підняття мінімальної зарплати та пенсії для забезпечення гідного рівня життя. Рішення.

Інше питання, ініційоване депутатом Олександром Залєським, стосувалося створення контрольної тичасової комісії для перевірки законності придбання у 2018 році агрозасобу для боротьби з амброзією та коштів, виділених на ремонт фонтанів.  Рішення.

Далі йшлося про результати перевірки ВЖКГ та ВКБ. Це питання не вперше порушують депутати, але, як пояснив перший заступник міського голови Сергій Швайка, перевірка ще продовжується. До кінця поточного року комісія планує завершити роботу. У ході обговорення цієї теми, депутати також порушили питання руху великовантажного транспорту вулицями міста та роботи відділу житлово-комунального господарства.

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]