Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Осіннє зариблення річки – чергова акція Миргородських рибалок
2016-11-01

За програмою муніципальної підтримки громадських ініціатив у річку випустили майже 23 тисячі малька амура та коропа. 27 жовтня учасники ГО «Миргородський рибальський клуб» провели вже традиційну екологічну акцію по відновленню рибних запасів річки Хорол. Зариблення профінансовано з  міського бюджету за програмою «Підтримка муніципальних ініціатив». У рамках програми клубівці отримали майже 10 тисяч  та додали ще своїх півтори тисячі гривень. За ці кошти було придбано 11 тисяч малька амура та 12 тисяч малька коропа, а також орендар ставка у селі Велика Грем’яча Микола Максюта безкоштовно надав дві тисячі малька товстолоба.

Відновлення популяції  риби  допомагає очистити нашу річку від водоростей та інших водних рослин, якими водойма  значно заростає влітку. І звісно ж кількість риби впливає на задоволення від риболовлі.  Природне відновлення водойм – основне завдання членів ГО «Миргородський рибальський клуб».

Учасники акції сподіваються, що мешканці міста з повагою поставляться до цієї  ініціативи і будуть чітко дотримуватися правил риболовлі та нагадують, що  добова норма вилову риби – не більше, ніж 3 кг. Усі сіткоснастеві знаряддя лову вважаються браконьєрськими, а штрафи за таку ловлю дуже великі.

Це не перше і, за словами учасників акції, не останнє зариблення річки Хорол ГО «Миргородський рибальський клуб». Вже третій рік поспіль клубівці дбають про відновлення річкової фауни, активно залучають кошти меценатів та небайдужих миргородців. І тільки цієї осені вони планують запустити більше 40 тисяч малька різної риби.

Вікторія Бондаренко

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]