Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Осінній вернісаж врожаю до Дня міста
2015-09-21

Осінь. Пора, коли жовтіє листя на деревах і кущах, рудіє трава, схиляють додолу голівки пізні квіти, відлітають у вирій останні журавлині ключі, у прощальному вальсі кружляє багряне листя. Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників прославляли її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов чарує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою. І, напевно, прекрасною традицією у День міста Миргорода стало проведення Свята врожаю.

Неймовірний осінній вернісаж врожаю можна було побачити 18 вересня 2015 року на центральній площі міста, який організували та провели ради мікрорайонів нашого міста. Виставці передувала кропітка робота. Кожен мікрорайон представив плоди своєї праці: на столах у центрі міста можна було побачити величезну картоплю, гарбузи, кавуни, моркву, вироби з овочів та фруктів. На святі гостей частували варениками та млинцями з медом, запашним короваєм та домашньою наливкою. Слід віддати належне організаторам свята – секретарям рад мікрорайонів міста, головам вуличних та будинкових комітетів, завдяки яким відбулося таке чудове дійство!

Свято врожаю ще раз довело, що Миргородський край - це родючі землі, працелюбні та відповідальні люди. Осінь аплодує стоячи усім учасникам та дякує за активну участь!

 

 Відділ організаційної та інформаційної роботи

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 17 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]