Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Осінній концерт гітарної музики
2017-11-22

18 листопада 2017 року концертна зала Миргородської дитячої музичної школи ім. А.П. Коломійця нагадувала осінній парк. Картини миргородських художників на осінню тему, осіннє листя та плоди, зібрані в березовому гаю, осінні фрукти, парасоля, теплий шалик – все це створювало справжню осінню атмосферу. Затишну по-осінньому...

В такому осінньому вбранстві відбувся концерт гітарної музики «Осінь». Викладачі відділу гітари доклали неабияких зусиль, щоб осінній концерт пройшов на високому рівні та надовго запам’ятався слухачам.

            Талановита ведуча та автор сценарію Нечипорчук Н.В. створила настрій, який підсилював сприйняття музичних творів, які звучали на концерті. Касьяненко М.М. та Маляр Н.С. підійшли дуже творчо до прикрашання зали, а деякі прикраси були виготовлені власноруч Маляр Н.С. За виготовлення афіші відповідала Кальна Н.І., а організовувала захід та створювала концертну програму Оксьоненко Л.А.

            Серед учасників концерту були як дебютанти, так і більш досвідчені виконавці – учні відділу гітари. Найбільш запам’яталися виступи учениці 1 класу Французової Олександри, учнів 2 класу – Циганської Лани, Максубова Максима та Мисник Марії, учнів 3 класу – Вовк Анни, Заруцького Максима та Земляченка Дениса. Учні 4 класу Ситник Ілля, Моргун Ярослав та Гомела Ілля виступали сольно і в гітарному тріо та віртуозно виконали запальний Кубинський танець. На завершення концерту прозвучали твори «Загадкова осінь» та «Осіння фантазія» у виконанні квартету гітаристів викладачів у складі Оксьоненко Л.А., Нечипорчук Н.В., Касьяненко М.М. та Маляр Н.С.

            Публіка тепло зустрічала артистів, даруючи щедрі оплески.

                                              

 

Ірина Кацарська,

директор дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]