Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
ОСББ " Козацький" ділиться досвідом реалізації муніципальних ініціатив
2016-11-08

Від імені мешканців ОСББ "КОЗАЦЬКИЙ 2014" хочу розповісти про ті позитивні зміни, які відбулися останнім часом в нашому будинку та на прибудинковій території.       Завдяки участі в проекті "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" наш будинок, окрім внутрішніх ремонтних робіт, змінив зовнішній вигляд , а саме: замінені вікна в обох під'їздах по сходових маршах,  обладнані відливи та прокладена відмостка по периметру всього будинку. 

Дякуючи міській владі за те, що запропонували взяти участь в такому проекті, ми значно зміцнили свої технічні аспекти. Звичайно, це було непросто, тому що проект здійснювався через співфінансування, тобто ми вклали частку своїх коштів, а це завжди складно.

     Зважаючи на наш досвід, відділ муніципальних ініціатив запропонував взяти участь в ще одній програмі соціальних ініціатив, і ми з радістю погодилися. Наші мешканці давно мріяли про пішохідну доріжку від ІІ-го під'їзду до центрального майданчика. Дана ініціатива була подана на розгляд в лютому 2016 року,  а була реалізована у жовтні 2016 року. Загальна вартість робіт з матеріалами становить 17635,60 грн. З яких 10 000, 00 грн. з місцевого бюджету,  а 7 635,60 грн. - кошти мешканців. Висловлюємо велику вдячність за підтримку відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту, яким керує Тетяна Усик,  та чудовим спеціалістам Анні Саєнко та Валентині Горбань. 

     Завдяки новій доріжці ми поліпшили умови пересування по даній частині,  а саме: зробили безпечним та приємним вихід зі свого будинку до центральної частини подвір'я. Змінився загальний вид прибудинкової території в кращий бік. Очікуваний результат це: прокладена доріжка допомогла розвинути навички самоорганізації в жителів будинку, поліпшити комфорт, більш ніж 200 жителям будинку, а також сусідським мешканцям, покращився загальний стан прибудинкової території та зробили безпечним та приємним переміщення людей по даній ділянці.

Ми переконалися, що створивши ОСББ змінюється свідомість мешканців, з'являється почуття господаря будинку. Ми радимо мешканцям міста не втрачати можливості, та брати участь у соціальних ініціативах, які пропонує міська рада. Всі ці ініціативи спрямовані на покращення життя мешканців міста.

     І на останок хочеться побажати майбутнім підрядчикам, які братимуть участь у виконанні цих програм, працювати якісно, щоб не виникали претензії з боку мешканців. Адже змінений фасад одного будинку -  це зміни в не лише мікрорайоні, а в цілому - позитивні зміни всього міста.

Заруднєва Юлія,

 голова ОСББ "КОЗАЦЬКИЙ 2014"

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]