Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оркестр дитячої музичної школи - найкращий на Полтавщині
2016-12-08

У Полтаві відбувся традиційний обласний фестиваль «Серце віддане дітям» виконавської майстерності викладачів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання). Незважаючи на складні погодні умови майже всі музичні школи області представили на розгляд професійного журі, яке складалося із провідних викладачів Полтавського музичного училища ім.М.В.Лисенка, творчі номери у виконанні колективів великого складу.

Від Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця для участі у конкурсних змаганнях був заявлений оркестр народних інструментів – вже тричі абсолютний переможець цього фестивалю – у 2009 році I місце, у 2011 році I місце, у 2013 році гран-прі.

В оркестрі грає 20 педагогічних працівників. Не дивлячись на те, що більшість викладачів грають не на «рідних» інструментах (піаністи опанували балалайки, домри, контрабаси), виконавський рівень оркестру високий, репертуар цікавий та різноманітний. І велика заслуга у цьому, насамперед, керівника і диригента оркестру Величко Юлії Анатоліївни.

А ще успіх приходить до того, хто з любов’ю робить свою справу. Усі учасники оркестру згуртувалися саме за покликанням душі, у свій вільний час відвідують репетиції, вивчають партії, по-справжньому вболівають за престиж колективу.

Наполегливі та систематичні репетиції колективу стали запорукою успішного виступу оркестру на обласному фестивалі і цього разу. У виконанні оркестру прозвучало два твори. Юлія Анатоліївна, незважаючи на складну травму руки, вправно «тримала» оркестр, диригуючи однією рукою.

Серед багатьох колективів, які брали участь у фестивалі, оркестр народних інструментів Миргородської дитячої музичної школи ім.А.П.Коломійця визнано кращим із кращих, ми отримали найвищу відзнаку – диплом гран-прі! Це четверта феєрична перемога оркестру.

Найкращі вітання та велика подяка усім учасникам оркестру, керівникові Величко Ю.А. з побажаннями подальших успіхів. Оркестр висловлює вдячність міській раді за наданий транспорт, і особисто водієві Корнієнку С.П.

Ірина Кацарська,

директор ДМШ ім.А.П.Коломійця

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]