Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Організація надання адміністративних послуг в громаді
2017-09-01

У Кременчуці в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні», який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID,  відбувся  практичний семінар «Організація надання адміністративних послуг в громаді. Створення і організація діяльності центрів надання адміністративних послуг». Учасників заходу привітав міський голова Сергій Соломаха, голова Полтавського регіонального відділення АМУ.

Міський голова Кременчука Віталій Малецький наголосив, що місцеве самоврядування має реагувати на зміни в державі. Процес децентралізації, підтриманий Президентом України Петром Порошенком, відкриває перед громадами широкі можливості  з вибору та реалізації  перспективних напрямків свого розвитку. У Кременчуці  одним із таких напрямків обрано сферу надання адміністративних послуг.

У рамках семінару представникам громад, які входять до складу Асоціації міст України, керівник ЦНАПу м. Кременчука Тетяна Печериця розповіла про роботу центру, етапи його створення, форми обслуговування відвідувачів і спектр надання різних видів послуг. Директор КП «Міськоформлення» Володимир Кригін ознайомив слухачів практикуму з використанням комплексної міської інформаційної системи, що є складовою програмного забезпечення Центру надання адміністративних послуг.  Разом із тим міський голова Віталій Малецький відмітив, що адміністративні послуги мають бути наближені до людей. Для цього в місті кілька років тому було розпочато будівництво нового ЦНАПу. На проведення цих робіт залучаються кошти міського та державного бюджетів. Наразі також тривають роботи з капітального ремонту приміщення на Молодіжному, де буде відкрито філію ЦНАПу для жителів великого промислового мікрорайону міста та наближених до нього сусідніх районів. У цій філії надаватимуться  всі адміністративні послуги, що представлені в центральному офісі, у тому числі оформлюватимуться закордонні паспорти.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]