Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оплачувані громадські роботи
2017-06-21

      Щорічно зростає показник незайнятої молоді, яка бажає працювати у вільний від навчання час. Організація вторинної зайнятості учнівської  та студентської молоді проводиться шляхом проведення громадських оплачуваних робіт, які були організовані на початку червня центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  при підтримці  Миргородської міської ради.

          Перед початком проведення оплачуваних громадських робіт в центрі соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Миргородської міської ради були проведені збори, на яких спеціалісти центру  повідомили про старт  робіт, у якому візьмуть участь 30 осіб. В 2017 році було збільшено фінансування, виділено кошти в сумі 25 тис.грн.  З роботодавцем, а це комунальне підприємство «Спецкомунтранс»,  підписано договір про організацію та проведення оплачуваних громадських робіт. Для дітей були створені належні умови для тимчасової зайнятості, при цьому вони працювали згідно чинного законодавства не більше 15 годин на тиждень, 2 – 3 години на день. Перевага при працевлаштуванні на громадські роботи надавалась дітям з сімей пільгових категорій: дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування,  з багатодітних і малозабезпечених сімей,  із сімей вимушених переселенців , дітей із сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Заробітна плата учасникам оплачуваних громадських робіт виплачується на рівні мінімальної заробітної плати, встановленої на період  працевлаштування: за одну годину праці – 34 грн.  Прийом неповнолітніх на роботу здійснювався згідно з поданими батьками заяв. Молодь працювала по  благоустрою рідного міста: прибирали зелені зони відпочинку, навколо пам’ятників міста та виривали траву  на центральній площі.

       У Миргороді  вже не вперше організовуються громадські роботи. Залучаючи учнів до роботи, спеціалісти ЦСССДМ сподівались на те, що робота на свіжому повітрі принесе користь дітям, а також відіграє велику роль у дисциплінарному вихованні та прищепить любов до праці, адже діти не вештаються вулицями, а заробляють нарівні з дорослими  свої перші в житті гроші.

Лавицька С.М. - фахівець із соціальної роботи центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді                      

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]