Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Опалювальний сезон 2019-2020 років у Миргороді завершиться 21 квітня
2020-04-15

Про це йдеться у рішенні виконавчого комітету №109. Документом дозволено підприємствам, організаціям та установам міста, які надають послуги з централізованого опалення в закладах соціальної сфери та в житловому фонді, закінчити 21 квітня 2020 року опалювальний сезон 2019-2020 років.

Нагадаємо,  Рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається місцевою радою за умови, що середньодобова температура повітря протягом трьох діб поспіль: — не перевищує 8 оС — для початку опалювального сезону;  не нижче 8 оС — для закінчення опалювального сезону.

Цей порядок визначений пунктом 5 «Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затверджених Постановою КМУ № 630 від 21.07.2005 року. 

За прогнозами синоптиків, найближчими днями повітря прогріватиметься не суттєво. Зважаючи на різницю денної та нічної температури зовнішнього повітря, посилені карантинні обмеження, миргородці зможуть відсвяткувати Великодні свята у теплих квартирах та продовжити комфортну самоізоляцію.

Для тих, хто бажає зекономити на оплаті за тепло, це можливо зробити шляхом перекривання подачі тепла на лічильниках, що розташовані у підвалах будинків.

Але слід зауважити, що конструкції внутрішньобудинкових систем опалення мають обмеження щодо кількісного регулювання. Зокрема, при зменшенні витрат теплоносія нижче за передбачені проєктною документацією для кожного житлового будинку, відбувається гідравлічне розбалансування внутрішньобудинкової системи опалення. А це, в свою чергу, призводить до погіршення теплопостачання, а то і відсутності опалення в окремих приміщеннях будівлі. Тому, щоб забезпечити раціональне використання теплової енергії і рівні можливості для всіх споживачів користуватися опаленням, більш доцільно буде повністю призупиняти подачу теплоносія на систему опалення житлового будинку при підвищенні температури зовнішнього повітря понад +5-8°С.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]