Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оновлено відділення переливання крові в Миргородській ЦРЛ
2016-10-03

Відтепер миргородці зможуть здавати кров у комфортних та безпечних умовах. У приміщенні Миргородської ЦРЛ капітально відремонтували відділення по забору та зберіганню цієї рідини. Завдяки обладнанню відділення зможе працювати без допомоги фахівців з інших медичних закладів, - зазначив головний лікар ЦРЛ Ярослав Будний. Лікарі на місці можуть розділяти рідину, зберігати і використовувати її під час операцій.

Ярослав Володимирович поіменно назвав прізвища всіх медичних працівників - Почесних донорів України і закликав миргородців долучитися до цієї когорти рятівників життів людей. Головний лікар повідомив і про те, за кошти міського та районного бюджетів продовжують ремонтувати палати в хірургічному та терапевтичному відділеннях цього лікарняного закладу.

У символічному відкритті відділення, яке нині відповідає всім санітарним вимогам взяли участь голова райдержадміністрації Юрій Коваленко, голова районної ради Леонід Яринич, секретар міської ради Наталія Гирка, головний лікар Миргородської ЦРЛ Ярослав Будний, лікар-трансфузіолог Владислав Обрізан, медичні працівники. За словами представників влади, кошти на капітальний ремонт та необхідне обладнання виділили з місцевого бюджету-  429 тисяч гривень.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Оголошення

Графік проведення технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання багатоквартирних будинків м. Миргорода на квітень 2024р.

     
     
Графік проведення "гарячих" телефонних ліній у квітні

Графік проведення "гарячих" телефонних ліній за участю заступника міського голови – начальника управління комунальних ресурсів та керуючої справами виконавчого комітету на квітень 2024 року

     
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]