Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Онлан-інтерактив на карантині: екватор участі у проєкті «ZERO WASTE SCHOOL» Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка
2020-05-19

15 квітня стартував в онлайн-форматі «Zero Waste School» — проєкт для учнів, вчителів та директорів, покликаний запровадити культуру сортування відходів у школах та громадах.    У проєкті бере участь 75 шкіл з усієї України. Серед них і команда Миргородської гімназії ім. Т.Г.Шевченка.

На даний час миргородська команда разом з іншими уже взяла участь у різноманітних заходах в рамках проєкту:

 прослухала лекції про сортування та екодружній спосіб життя, стратегію переговорів, шляхи вирішення складних ситуацій та методи комунікацій, комунікацію у соцмережах;

виконала домашні завдання: намалювала карту міста та позначила на ній найбільш проблемні з екологічної точки зору ділянки; створила дерево екологічних проблем, що потрібно подолати, та дерево рішень, які допоможуть справитися з визначеною проблемою, спробувала написати прес-реліз участі в проєкті.

Протягом травня команди навчаться управляти проєктами, прогнозувати ризики, комунікувати із зацікавленими сторонами та ЗМІ; складуть план реалізації власного проєкту; дізнаються, як залучати фінансування для нього.

Після онлайн-навчання гімназійна команда проведе тренінг для свого закладу та організує громадський проєкт “Zero Waste Day” для миргородської громади.

Про важливість та мету проєкту для команд-учасниць читаємо на його офіційному сайті: «За цей період вони зможуть отримати знання про проєктний менеджмент, комунікації, дізнаються про можливості отримання грантів та про соціальну відповідальність, навчаться сортувати, поспілкуються з представниками Klitschko Foundation та компанії «Кока-Кола Україна», а також з екологами, спеціалістами з фандрейзингу, екоблогерами, громадськими активістами… Ми віримо: передаючи досвід та знання учасникам проєкту, разом ми зможемо зробити громади більш екосвідомими!»

Дізнатися більше про проєкт можна за посиланням: https://www.klitschkofoundation.org/projects/education/zero-waste-school/

 

 Про участь гімназії у проєкті читайте на сайті закладу: http://mirgimnaziya.at.ua та у групі «Миргородська гімназія ім. Т.Г.Шевченка» в фейсбуці.

ОГОЛОШЕННЯ
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
     
Відбудеться засідання Громадської ради

19.04.2024 року о 14:30 в залі засідань міської ради відбудеться засідання Громадської ради при виконавчому комітеті Миргородської міської ради.

     
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 16 квітня 2024 року

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]