Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
"Оленці"- 45
2017-01-24

Дитячому садку "Оленка"  виповнилося 45 років. Із ювілеєм колектив закладу привітали представники місцевої влади, давні друзі, маленькі вихованці  та  юні артисти ЦЕВу. Дошкільний навчальний заклад №2, ясла-садок "Оленка" розпочав роботу ще в 1972 році. Тож цьогоріч ДНЗ урочисто відзначає свій 45-річний ювілей. На свято запросили увесь колектив, що налічує 68 працівників, а також поважних ветеранів садочку.

 З привітаннями та подарунками завітали також керуюча справами виконавчого комітету міської ради Антоніна Нікітченко та начальник відділу освіти Тетяна Колибельнік. Вони наголосили, що "Оленка" є зразковим дошкільним навчальним закладом, якому батьки довіряють виховання своєї малечі.

За проектом, садочок розраховано на 260 місць. Та, зважаючи на його велику популярність, заклад сьогодні відвідує близько 290 хлопчиків та дівчаток. Аби розширити потужності садочка, у 2016 році тут відкрили додаткову групу. Завідувач ДНЗ, вихователь-методист Тамара Горбенко говорить: колектив дитсадка - команда справжніх професіоналів та ентузіастів своєї справи.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]