Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
«Ой хто, хто Миколая любить»
2019-12-20

Одним із найулюбленіших свят для дітей та дорослих є День Святого Миколая. Люди усього світу загадують бажання і з нетерпінням чекають на їх здійснення. Це свято радості, добра і милосердя. З нагоди вшанування пам’яті Святого Миколи Чудотворця у читальній залі Миргородської міської публічної бібліотеки для дорослих ім. Д.Гурамішвілі для студентів Університету III віку відбулося свято «Ой хто, хто Миколая любить».

Ведуча заходу, інструктор з трудової адаптації Валентина Бровко розповіла історію виникнення і традиції відзначення Дня Святого Миколая та створила святкову атмосферу.

На захід завітав священник УПЦ всіх Святих отець Богдан, який від щирого серця привітав зі святом підопічних Територіального центру та побажав міцного здоров’я, миру, благополуччя і подарував слухачам книжки на церковну тематику. Священник провів молебень за здоров’я присутніх та  окропив свяченою водою. Отець Богдан розповів про добрі вчинки Святого Миколая і закликав всіх вчитися милосердю цього Святого, самовдосконалюватися, приділяти більше уваги духовному життю та завжди допомагати бідним і знедоленим. Наприкінці заходу священник провів обряд Миропомазання.

Студенти Університету III віку були не лише глядачами, а й учасниками свята: читали вірші  та разом із отцем Богданом співали пісні, присвячені Святому Миколаю.

Цей захід надовго залишиться в пам’яті підопічних Територіального центру. Тож давайте будемо добрішими та милосерднішими до ближніх

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]