Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оголошено результати конкурсу на фінансування ремонтів будинків
2016-03-10

У рамках Проекту «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» (МРГ), який фінансується Європейським Союзом та співфінансується і впроваджується ПРООН, 22 грудня 2015 року на сайті Миргородської міської ради було оголошено прийом заявок на участь у Проекті у 2016 році. Наприкінці лютого цього року незалежною комісією обрано будинки-переможці конкурсу.

Оголосила список впровадження капітальних ремонтів та резервний список координатор Проекту у Полтавській області Галина Бут 3 березня у залі засідань Миргородської міської ради. У всіх будинках-учасниках ще не створені ОСББ, тож найперша задача ініціативних груп – зареєструвати ОСББ для співпраці з ЄС/ПРООН та містом. Обласний координатор Проекту Галина Бут наголосила, що у разі затримки зі створенням ОСББ, будинок з основного списку буде замінено на будинок з резервного списку, де буде створено перше ОСББ.

Опісля оголошення результатів конкурсу відбувся форум на тему створення ОСББ. Начальник відділу муніципальних ініціатив Тетяна Усик розповіла про усі необхідні кроки на шляху створення ОСББ та нюанси оновленого законодавства у цій галузі. Працівник державної реєстраційної служби Наталія Піскун ознайомила учасників із переліком необхідних для реєстрації документів, вимогами до їх оформлення і способами затвердження та наголосила на тому, як саме отримати статус неприбуткової організації. Провідний спеціаліст відділу муніципальних ініціатив Анна Саєнко роз'яснила особливості подальшої роботи ОСББ з комунальними та приватними підприємствами, загальні принципи роботи із запереченнями співвласників та з неплатниками. У заключний частині учасники мали змогу поспілкуватись із координатором Проекту "Місцевий розвиток, орієнтований на громаду" Галиною Бут, представниками міської ради, що співпрацюють із Проектом, та поділитися власним досвідом.

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 23 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]