Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Оголошено конкурс малюнків «Самоврядування очима дітей»
2018-10-26

Обласний конкурс «Самоврядування очима дітей» проводиться серед дітей шкільного віку з нагоди Дня місцевого самоврядування. У кожній номінації учасник може представити лише одну роботу. Конкурс відбудеться в трьох вікових категоріях. Роботи подаються до 20 листопада 2018 року включно за адресою вул. Соборності, 45, м. Полтава, кім. 439.

ПОЛОЖЕННЯ

Про обласний конкурс образотворчого мистецтва серед дітей шкільного віку Полтавської області «Самоврядування очима дітей»

 

Обласний конкурс «Самоврядування очима дітей»
  (далі – Конкурс) проводиться серед дітей шкільного віку з нагоди Дня місцевого самоврядування.

Засновники Конкурсу – Асоціація «ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ».

Партнери Конкурсу – Полтавська обласна рада, Проект «Підтримка децентралізації в Україні – DESPRO», Програма «U-LEAD з Європою», Проект «Реформа управління на сході України», що виконується Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Проведення Конкурсу забезпечує виконавча дирекція Асоціації «ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ».

Мета Конкурсу – підвищення рівня знань підлітків у сфері публічного управління, підвищення інтересу дітей шкільного віку до розвитку локальної демократії в Україні, ознайомлення їх із проблематикою та практичними аспектами діяльності місцевих рад, виховання патріотизму та поваги до держави, а також популяризації діяльності органів місцевого самоврядування в Україні. Надати можливість дітям висловити свої думки малюнками, проявляючи свою творчість, креативність та оригінальність. Також юні митці зможуть привернути увагу громадськості своїми художніми та дизайнерськими талантами.

Завдання Конкурсу – спонукати дітей до висловлювання власної думки через творчість про самоврядування. Залучення підростаючого покоління до удосконалення роботи місцевого самоврядування. Виявлення і відзначення найкращих мистецьких робіт конкурсантів, виховання активної молоді, формування особистості через отримання об'єктивної та неупередженої інформації щодо діяльності місцевих органів влади в Україні.

Учасники та умови проведення Конкурсу – Конкурс проводиться серед дітей шкільного віку від 6 до 17 років Полтавської області. Дата визначення переможців Конкурсу 30 листопада 2018 року (м. Полтава, пр. Першотравневий, 5). У кожній номінації учасник може представити лише одну роботу. Конкурс відбудеться в трьох вікових категоріях:

І – 6-9 років (включно);

ІІ – 10-12 років (включно);

ІІІ – 13-17 років (включно).

Роботи подаються до 20 листопада 2018 року включно за адресою
  вул. Соборності, 45, м. Полтава, кім. 439.

Контактна особа Кондратьєва Ганна Вікторівна тел. 56-00-56, (067) 974-11-27 або звертатися на електронну адресу: [email protected].

Основні вимоги до конкурсних робіт – образотворче мистецтво (графіка, живопис) роботи повинні бути виконані в техніках: акварель, гуаш, кольорові олівці, фломастери, кулькові та гелеві ручки.

Критерії оцінки дитячих робіт:

  • творчий підхід (забороняється копіювання та запозичення сюжету);
  • рівень володіння технікою виконання, приладами та матеріалами;
  • актуальність та повнота розкриття теми;
  • охайність, старанність виконання роботи.

Вимоги до оформлення робот – кожна робота повинна мати паспорт, в якому зазначено:

  1. П.І.Б. конкурсанта.
  2. Вік конкурсанта.
  3. Тематика роботи, назва роботи.
  4. Техніка виконання.
  5. Назва творчого об’єднання (гуртка, студії, назва закладу, тощо).
  6. П.І.П. керівника, контактна інформація, телефон.

Конкурсні роботи оформлюються розміром формату А-3.

Визначення переможця – учасники та запрошенні гості другого Міжрегіонального форуму «Взаємодія громад: можливості, виклики, технології» ознайомляться з роботами у виставочному залі і визначать найкращу роботу в трьох номінаціях шляхом голосування.

Нагородження переможців Конкурсу – переможці конкурсу нагороджуються дипломами відповідно I, II, III ступенів у кожній віковій категорії цінними подарунками та дипломами. Інші учасники конкурсу отримують Дипломи учасника.

Партнери і спонсори Конкурсу можуть заснувати спеціальні власні призи в будь-якій з номінацій.

Місце та час проведення церемонії нагородження переможців Конкурсу визначається додатково виконавчою дирекцію Асоціації «ПОЛТАВСЬКА ОБЛАСНА АСОЦІАЦІЯ ОРГАНІВ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ»

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]