Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили ситуацію на ОКВПВКГ "Миргородводоканал"
2018-03-03

Ситуацію з подальшою роботою КП "Миргородводоканал" обговорили на засіданні, яке ініціював міський голова Сергій Соломаха за участю начальника УЖКГ Полтавської ОДА Єдуарда Реви та гендиректора «Полтававодоканалу» Василя Воротинцева. У засіданні взяли участь заступники міського голови, депутати від міста та області, представники сільських рад.

За словами міського голови, на підприємстві "Миргородводоканал" склалася складна фінансово-економічна ситуація. Підприємство має зарплатні борги та потребує оновлення матеріальної бази. Міський голова також наголосив, що були неодноразові звернення до обласної ради щодо передачі підприємства на утримання миргородській громаді, однак на сесійні засідання рішення так і не винесли. Оскільки "Миргородводоканал" є підрозділом обласного підпорядкування, то засновники пропонують провести об'єднання Полтавського та Миргородського підприємств.

У ході засідання було заслухано інформацію в.о.директора "Миргородводоканалу" Андрія Беркунова про фінансово-економічнний стан підприємства. Він розповів, що на сьогодні зарплатний борг складає близько 650 тис.грн. Напружена ситуація залишається з роботою каналізаційно-насосних станцій та очисних споруд. Андрій Беркунов зауважив, що кошти, отримані від надання послуг споживачам та участі в реалізації різних проектів, суттєво не вплинули на стан підприємств, а діючий тариф є збитковим. У 2017 році підприємство не отримало субвенції з державного бюджету на погашення різниці в тарифах на електроенергію спожиту в минулих роках. Регулятор в Києві, НКРЕКП своєчасно не прийняв алгоритм розподілу коштів, відповідно підприємство не мало можливості отримати і скористатися різницею в тарифах.

Позицію керівників області щодо подальшої роботи підприємства висловив начальник УЖКГ Полтавської ОДА Єдуард Рева. Він підтвердив наміри про укрупнення водопровідно-каналізаційної структури, а також повідомив про письмове звернення до керівництва держави щодо виділення окремої субвенції для погашення боргів, що склалися за різницею тарифів у попередні роки.

Слово також мав гендиректор «Полтававодоканалу»  Василь Воротинцев. Він розповів про менеджерські кроки на підприємстві, яке очолив з минулого року та відповів на запитання депутатів, які взяли активну участь у обговоренні питання щодо подальшої роботи водопровідно-каналізаційного підприємства та наданні ним якісних послуг миргородцям.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]