Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили питання роботи міського транспорту
2018-08-26

Перший заступник міського голови Сергій Швайка провів робочу зустріч з представниками перевізників, що здійснюють перевезення в Миргороді. Він озвучив стурбованість органів виконавчої влади щодо роботи міського пасажирського транспорту та якості надання послуг.

 

Транспортне питання набуває більшого обговорення в контексті здорожчання вартості проїзду, який поки що залишився без змін, оскільки 21 серпня 2018 року на засіданні виконавчого комітету рішення про підвищення тарифу не було підтримано. Водночас на засіданні виконкому були озвучені скарги мешканців на якість здійснення пасажирських перевезень. Вирішенню питань в роботі маршрутного транспорту та якісного перевезення пасажирів  була присвячена нарада, проведена першим заступником міського голови з суб'єктами господарювання, що здійснюють перевезення в м. Миргороді. Під час зустрічі були також обговорені питання, що виникали в ході перевірок, які здійснювалися спеціалістами робочої групи по перевірці дотримання умов договорів на перевезення пасажирів транспортом загального користування.

У свою чергу перевізники зазначають, що діючі тарифи, прийняті рішенням виконкому 14.03.2017 року, в умовах економічної ситуації, яка склалася, не забезпечують рентабельну роботу перевізників та покриття витрат собівартості перевезень. Саме наслідком цього і стало погіршення технічного стану транспортних засобів та якості обслуговування пасажирів.

У результаті розмови перевізники зобов'язалися по можливості максимально усунути заявлені вимоги.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 18 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]