Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили подальшу співпрацю між містом і курортом "Миргород"
2018-06-07

Чим живе курорт "Миргород": здобутки та перспективи розвитку бюджетоутворюючого підприємства Миргорода. Ці актуальні питання  обговорили в межах реалізації Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону та у рамках дня "відкритих" дверей, які організували за ініціативи адміністрації оздоровниці. Учасниками заходу стали представники депутатського корпусу Миргородської міської ради.

Генеральний директор ПрАТ "Миргородкурорт" Олександр Гавловський, його профільні заступники та головні лікарі санаторіїв запрошених гостей зустріли біля пам'ятника Івану Зубковському, засновника Миргородського курорту. Спочатку для депутатів провели екскурсію курортною територією, яка радує око дизайном та благоустроєм. І це не дивно, адже щороку мільйони власних коштів підприємство спрямовує на упорядкування та озеленення. Навіть люди, які відпочивають тут кожного року, або й кілька разів на рік, щоразу дивуються змінам. Цю позитивну тенденцію відмітили і депутати, висловлюючи щире захоплення від побаченого і почутого.

З кожним роком курорт активно оновлюється і стає ще більш комфортним. Корпуси санаторіїв, профільні відділення та кабінети - оформлені в сучасному європейському дизайнерському стилі, облаштовані сучасним медичним обладнанням.

Так, у курортній поліклініці створено потужну базу з найсучаснішим обладнанням, що дозволяє відпочивальникам пройти повний комплекс обстежень. Наприклад, тут за допомогою автоматичних аналізаторів можна зробити більше 60 біохімічних показників та 22 клінічних показники крові. Ще тут можна пройти повний спектр ультразвукових, рентгенологічних досліджень і термографію, а також багато інших послуг, які можуть отримувати також місцеві жителі, не від'їжджаючи у великі міста, та проконсультуватися зі спеціалістами. Нещодавно у поліклініці відкрили приватне офтальмологічне відділення. Відтепер будь-яке лікування: профілактичне, корекційне і операційне можна зробити і в Миргороді.

Більше 300 видів процедур і досліджень відпускають у бальнеогрязелікарні. Мінеральні ванни, лікувальні грязі і цілюща вода, вживана безпосередньо з джерела – це природні чинники, які в поєднанні з лікувально-діагностичною базою та професійними лікарями, приваблюють на курорт європейського рівня понад 30 тисяч відпочивальників щороку з майже з 30 країн світу, розповів генеральний директор закладу Олександр Гавловський. Він акцентував, що підприємство працює за стратегічним планом, основою якого є доведення комфортності відпочинку і сервісу до рівня кращих європейських оздоровниць, при цьому зберігаючи і активно розвиваючи наявну лікувально-діагностичну базу курорту, використовуючи технології і методики кращих світових виробників медичного обладнання. Щороку на ці потреби підприємство витрачає більше 16 мільйонів гривень власних коштів. Саме завдяки плановій роботі та скоординованим діям всього колективу, вдалося досягти позитивних результатів, спрямованих на підвищення іміджу і курорту, і міста. За його словами, курорт готовий на подальше співробітництво.

Підбиваючи підсумки зустрічі міський голова Сергій Соломаха підкреслив, що головною метою візиту на підприємство ПрАТ "Миргородкурорт" було обговорення питання подальшої співпраці у межах ухваленої Стратегії сталого розвитку Миргородського субрегіону. Оскільки в Плані дій санаторно-курортну сферу визначено профільною для міста, то необхідно поєднати спільні зусилля та передбачені заходи, спрямовані на реалізацію документу, за яким місто, а в перспективі і об'єднана міська територіальна громада, буде розвиватися в подальшому. Курорт світового рівня є лідером не лише у своїй галузі, а й основним бюджетоутворюючим підприємством нашого міста. Тому завдання, яке стоїть перед владою, депутатами і керівництвом курорту - виробити алгоритм дієвої перспективної співпраці, яка буде вигідна для міста і для підприємства.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 19 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]