Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили медичні питання
2018-10-04

4 жовтня відбулося засідання депутатської комісії з питань соціальної політики, охорони праці, забезпечення правопорядку та демократичного цивільного контролю над Воєнною організацією і правоохоронними органами, охорони здоров’я, материнства і дитинства, що відбулося в рамках підготовки позачергової сесії. Було розглянуто питання "Про внесення змін до рішення 37 сесії міської ради від 7 скликання 18 травня 2018 року за № 109 "Про затвердження Міської програми "Здоров'я жителів міста Миргород" на 2018 рік".

Із даного питання доповідав начальник відділу охорони здоров'я Сергій Михайленко. Він розповів, що у зв'язку з реорганізацією первинної ланки міської медицини та на виконання програми Здоров'я жителів міста на 2018 рік, виникла потреба в додаткових фінансових ресурсах. Кошти у сумі 50 тис.грн. передбачені для безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами лікарів у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань. Обговоривши питання,  члени профільної комісії підтримали дану пропозицію. А також заслухали інформацію Сергія Михайленка про роботу новостворених амбулаторій сімейної медицини у мікрорайонах, хід будівництва нових приміщень, забезпечення кадрами та необхідними ліками і обладнанням медичних закладів.

Також на засіданні голова профільної комісії Марина Заливча  поінформувала членів комісії про ситуацію із забезпеченням миргородців інсуліном, яку їй доручили з'ясувати на попередньому засіданні. У листі, за підписом головного лікаря Миргородської ЦРЛ, йдеться, що станом на 29.08.2018 року у Миргородському районі на обліку перебуває 2230 інсулінопотребуючих хворих: 1336 - в місті та 539 – в селах. Квота виділених державних коштів на 2018 рік становить близько 1,8 млн.грн. Для повного забезпечення хворих препаратами необхідно 384 тис.грн. на один місяць: 266 тис.грн. для  містян та 120,3 тис.грн. для жителів району. Фактичний дефіцит становить майже 2,6 млн.грн. Орієнтовно виділені кошти з держбюджету покривають потреби на 35-40%. Для ритмічного надання послуг інсулінової терапії медичним закладам рекомендовано звернутися за допомогою до органів місцевого самоврядування.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]