Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили хід реалізації проекту ДЕСПРО
2016-08-09

Міський голова Сергій Соломаха провів  нараду з представниками комунальних служб та рад мікрорайонів. На зустрічі обговорили проблемні питання щодо реалізації Швейцарсько-українського проекту по забезпеченню громадян якісною питною водою та модернізації централізованої системи водопостачання в місті. Акцент очільник міста зробив на необхідності активного використання грантових коштів для поліпшення якості питної води та залучення жителів околиць до участі в цій ініціативі.

Швейцарським проектом DESPRO передбачено 1, 5 млн. грн. на будівництво та реконструкцію вуличних водогонів в Миргороді. За словами в.о. директора підприємства Андрія Беркунова, на даний час завершено прокладання мереж на вулицях Єрківська та Ванди Василевської. По Петрівській і Почапській отримано грантові кошти на матеріали і роботи. Тривають роботи на вул. Петрівській, наступною у черзі буде Котляревського. Проектно-кошторисна документація по вул. Котляревського перебуває на стадії державної експертизи.

За словами начальника відділу муніципальних ініціатив, інвестицій та енергоменеджменту Тетяни Усик, з кінця 2015 року освоєно 603,8 тис. грн., решту суму грантових коштів необхідно освоїти до кінця року.

Проектом також передбачається допомога мешканцям, які є абонентами водоканалу і користуються вуличними колонками. На балансі водоканалу таких - 38. Як розповів Андрій Беркунов, ремонт водорозбірних колонок коштує дорого. Більша їх частина знаходиться в аварійному стані. Тому провести воду з вуличної мережі - набагато вигідніший варіант, і мешканці повинні це зрозуміти. Тим паче, що відбувається несакціонований та необлікований забір води. Також, існування вуличних колонок негативно впливає на якість питної води в загальноміському трубопроводі, адже відбувається забруднення колодязів колонок.

Наразі з громадянами проводиться роз'яснювальна робота та обраховують вартість робіт по прокладанню водопроводу до помешкань.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Скликається позачергова сесія

29 березня о 14.00 відбудеться 49 позачергова сесія 

     
     
До уваги ВПО!

Гуманітарна допомога для ВПО

     
     
Закінчення опалювального сезону

Про закінчення опалювального сезону 2023-2024 років на території Миргородської міської територіальної громади

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]