Цивільний захист Карта укриттів

Військомат Центр зайнятості АМУ Захист прав споживачів
Обговорили автоматизацію діяльності комунальних підприємств та спрощення оплати за комунальні послуги
2020-05-18

На нараді з керівниками комунальних служб міста, яку провів перший заступник міського голови Сергій Швайка, крім поточних та планових робіт, було обговорено  комп'ютеризацію в роботі комунальних підприємств та спрощення оплати за комунальні послуги мешканцями. 

Керівник КП "Миргородводоканал" Олег Говоруха презентував інформатизацію на своєму підприємстві та зазначив, що дистанційне керування дільницями вже принесло певні результати. Він розповів, що  на офіційному сайті підприємства є низка модулів для комунікації з громадянами, корисна інформація, виконання планових та аварійних робіт, кабінет споживача, зареєструвавшись в якому, мешканці зможуть оплачувати послуги дистанційно у зручний час.

За допомогою програмного забезпечення через сайт "Миргородводоканалу" можливо зробити комплексне обслуговування споживачів за принципом "єдиної квитанції". Це дозволить мешканцям водночас оплачувати різні види житлово-комунальних послуг та енергоносії. Це  також зекономить   кошти на утримання абонентського апарату підприємств—надавачів послуг.

Єдині інформаційно-розрахункові механізми на базі комунальних підприємств чи Центрів надання адміністративних послуг працюють уже в багатьох містах і мають право на життя в Миргороді, погодилися учасники наради.

ОГОЛОШЕННЯ
     
Потреба у працівниках

Потреба у працівниках на 24 квітня 2024 року

     
     
Сплачуємо борги до бюджету громади

Переліки боржників до бюджету громади станом на 1 квітня 2024 року

     
     
До уваги ВПО!

БФ "Карітас Полтава" у рамках проєкту «Багатосекторна допомога постраждалим від війни людям в Україні» розпочинає реєстрацію на надання субсидій на оренду житла терміном на 6 місяців.

     
Архів оголошень
Poll ID 0 does not exist.

Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання

Міста побратими

Миргородський відділ поліції

КП Тепловодсервіс

КП Миргородська управляюча компанія

Полтавська обласна рада

Полтавська ОДА

МИРГОРОДСЬКА МІСЬКА РАДА
  Адреса: 37600, м. Миргород, вул. Незалежності, 17, Тел.: 5-25-01,
E-mail: [email protected]